Sokan vannak, akik szép, tiszta és tökéletes bőrt szeretnének, de valahogy sosem jön össze nekik és nem értik, hogy hol a gond.

NEM ÉRTIK, HOGY MIÉRT VAN AZ, HOGY CSAK NEKIK KEZELHETETLEN A BŐRÜK, MÍG MÁS BARÁTNŐJÜKNEK SIMA, BŐRHIBÁKTÓL MENTES ARCUK VAN.

FONTOS, HOGY NE MÁSHOZ HASONLÍTSUK MAGUNKAT, MERT AZZAL NEM TESZÜNK JÓT MAGUNKNAK.

Van egy nagyon fontos tényező, amit sokan elfelejtenek, ha a bőrükről van szó.

Hiába a külső kezelés, a drága kozmetikai szerek és krémek, ha a testünkben belül nem stimmelnek a dolgok.

Egyre többen, köztük kozmetikusok is próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy ahhoz, hogy egészséges és szép bőre legyen mindenkinek, ahhoz oda kell figyelni a táplálkozásra is.

UGYE? HÁNYSZOR HALLOTTAD MÁR TE IS EZT A MONDATOT, AZONBAN LEHET, HOGY EDDIG TE SEM FIGYELTÉL ERRE KELLŐKÉPPEN.

Egy jól megválasztott étrend sok mindenben segíthet. Segít megtartani az optimális testsúlyt és jó hatással van az egészségre is hosszútávon. Ráadásul, ha odafigyelsz arra, hogy miből és mennyit eszel, a bőrödön is észlelni fogod a változást.

Persze ilyenkor sokan gondolnak arra, hogy akkor csak zöldséget és gyümölcsöt lehet enni, semmi hús, semmi cukor – ez pedig unalmasnak és kivitelezhetetlennek tűnik sok ember számára.

Pedig nem feltétlenül erről van szó, inkább a mértékletességről. Nem kell megvonnod magadtól a csokoládét vagy a süteményt, de tartani kell egy mértéket.

Ugyanez érvényes más ételre is, de én inkább azt mondom, hogyha szeretnéd, hogy a bőröd egészséges legyen, akkor hagyd, hogy a táplálkozásod összeállításában profik segíthessenek neked.

Olyan, aki tényleg ért is hozzá. És ezért érdemes minket, a Skinbar kozmetikát választani, mert többek között a testkezelés és a bőr egészségének megőrzése is szakterületünk, így konzultáció esetén olyan tanácsokat tudunk adni, ami a Te testednek, bőrödnek, életstílusodnak megfelelő lehet.

Skinbar kozmetikában rengeteg féle szolgáltatás közül tudsz választani, a bőrápolástól kezdve egészen az alakformáláson át, de ha esetleg az kényelmesebb Neked, foglalj időpontot hozzám és beszéljük meg közösen, mi az, amire szükséged lenne! Több különböző kezelés közül tudsz választani, de ha az alapoktól kezdenéd, érdemes beszélgetnünk kicsit a táplálkozásodról is, aminek külön szolgáltatást szenteltem.

Táplálkozási tanácsadás keretein belül mindent meg tudunk beszélni, ami a táplálkozásoddal kapcsolatos. Segítek kialakítani egy olyan étrendet, egy olyan táplálkozási formát felépíteni a mindennapjaidba, ami számodra a legjobb és legkövethetőbb lehet.

Itt, a kozmetika honlapján a szoláltatások fülre kattintva láthatod, mennyi különféle szolgáltatás van nálunk, köztük megtalálható a táplálkozási tanácsadás is, amit egyébként sok vendégem kipróbált már.

Ennek azért is örülök, mert azt látom benne, hogy egyre több ember döbben rá és érti meg, hogy a táplálkozás, az, hogy mit visz be a szervezetébe, az igenis hatással van a bőrre.

Igyekszem úgy alakítani a tanácsadásokat is, hogy az informatív legyen minden vendég számára és így talán másoknak is továbbadhatják az üzenetet.

Az üzenetet az, ami jó lenne, ha egyre több emberhez elérne. Nem feltétlenül a kozmetikai szerektől kell várni a csodát, egy jól fedő alapozó a bőrhibák kezelésére nem elég, maximum arra jó, hogy ideiglenesen elfedje azokat a hibákat.

De megszűnni csak akkor fognak, ha belülről is odafigyelünk magunkra.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mi az, amit Te is megtehetsz az egészséged érdekében, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!