SkinBar Dabas

Bodyroll

A Bodyroll kezelés egy hatékony és innovatív testformáló módszer, amely segít a test kontúrjainak javításában és a bőr állapotának feszesítésében. Ha szeretnéd csökkenteni a cellulit megjelenését és feszesebb bőrt elérni, akkor a Bodyroll kezelés ideális választás lehet számodra.

Ez a kezelés egy kombinációja a mély masszázsnak és a speciális hengerhasználatnak. A Bodyroll henger egyedi formája és textúrája lehetővé teszi a hatékony célzott masszázst, ami serkenti a vérkeringést, fokozza a nyirokáramlást és segíti a méreganyagok eltávolítását a szövetekből.

A Bodyroll kezelés során a henger finoman és hatékonyan dolgozza át a problémás területeket, mint például a combok, fenék, has vagy karok. Ez a masszázs módszer segít a zsírsejtek lebontásában és a cellulit csökkentésében, miközben fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát.

Ez a kezelés ideális azok számára, akik szeretnék formásabbá és feszesebbé tenni testüket, valamint csökkenteni a cellulit megjelenését. A rendszeres Bodyroll kezelések eredményeként a bőr simábbá válik, a test kontúrjai formásabbak lesznek, és fokozódik a test egészének rugalmassága.

Fontos megjegyezni, hogy a Bodyroll kezelés hatékonyabb és tartósabb eredményeket ér el, ha rendszeresen alkalmazzák, és kombinálják egy egészséges életmóddal, amely magában foglalja a megfelelő táplálkozást és a rendszeres testmozgást.

Ha szeretnéd kipróbálni a Bodyroll kezelést, akkor látogass elhozzánk. Örömmel segítünk neked a testformálás és a bőr állapotának javítása terén!

Véndégeim véleménye

★★★★★
„A legigényesebb szalon, ahol valaha megfordultam. Steril környezet, mégis hangulatos, nyugtató. A legmodernebb gépek és Betti kivételesen precíz, hozzáértő szaktudása. Szeretek olyan helyre menni, ahol hivatásuknak érzik a szakmájukat és itt megtaláltam, kedvességgel párosítva.”

– Anikó

★★★★★
„Sokat keresgéltem, de: MEGTALÁLTAM! Betti egy sokrétű leányzó! Sminkesként, mind kozmetikusként csodálatos munkát végez! Segítőkész, lelkes. Örülök, hogy ő a kozmetikusom és a sminkesem is egyben jó ideje már!”

– Tímea

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.