Hydra beauty bőrápolási rendszer

Hidra beauty bőrápolási rendszer
Hydra beauty bőrápolási rendszer

Hydra Beauty – 3 lépéses professzionális rendszer a tökéletes arcbőrért


1. lépés – kíméletes tisztítás
2. lépés – intenzív T-zóna kezelés
3. lépés – hidratálás és tápanyagbevitel

Fedezd fel azt az érzést, amikor fáradtan, petyhüdt bőrrel érkezel hozzám és egy tökéletes teljes tisztítás után a tükörbe nézve felragyog az arcod, mert egy üde, mosolygós arc tekint vissza rád!

Az Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményekkel érhetünk el. Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért.

Mi is történik a kezelés során?
Először tejsavval eltávolítom kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható.
Ezután egy intenzív T-zóna kezelés következik, amelynek során szalicilsavval eltávolítom az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Ez a folyamat nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

Végül a hidratálással és a tápanyag-bevitellel zárul a folyamat, amikor is az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

Miért lesz ez nekem jó?
Fáradt arcbőröd egy komplett wellness-kezelést kap egy alkalom alatt. Pórusaid megtisztulnak, az elhalt hámsejteket, bőrparazitákat eltávolítom. Ezáltal a bőröd fellélegzik és újból üde színben ragyog, mivel a vérkeringés is felgyorsul. A mélyebb rétegekbe történő bejuttatásuk miatt a hatóanyagok sokáig megőrzik ezt a megújult állapotot. Javul a bőröd minősége, természetes színében ragyog.

A technológia
A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

A multipoláris elektroporációs kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli módszer a bőr táplálásáért és megújulásáért. A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz.

A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej speciális tipjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését.

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE NAPTÁRUNKBAN
KÉPIRÓ BETTINA • KOZMETIKUS
Kapcsolat

+36 70 3014 818

bettinakepiro@gmail.com

Kozmetika címe: 2370 Dabas, Bartók Béla u. 66.

Adószám: 76460825-2-33

Kövessen minket :