SkinBar Dabas

Image Peeling

Ha szeretnél friss, ragyogó és egészséges bőrt elérni, akkor ezek a kezelések neked szólnak!

Az Image peeling egy innovatív bőrápolási megoldás, amely segít a bőröd megújításában, fokozottan hidratálásában és a textúra javításában. Ez az eljárás hatékonyan kezeli és csökkenti a ráncokat, pigmentációt, bőrhibákat, hegeket és egyéb bőrproblémákat.

Az Image peeling során a bőrödre speciális peelingkészítményeket alkalmazunk, amelyek enyhe,közepes vagy mélyhámlasztást és regenerációt indítanak el. Ezek a készítmények tartalmazhatnak gyümölcsös savakat, AHA-t (alfa-hidroxi savakat), BHA-t (béta-hidroxi savakat) és egyéb hatóanyagokat, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe, hogy megcélozzák a problémás területeket.

Az Image peeling kezeléseket személyre szabottan alkalmazzuk az egyéni bőrtípusod, problémáid és céljaid alapján. A kezelés előtt egy alapos bőrkonzultációra kerül sor, ahol a szakember felméri a bőr állapotát és elvárásait. Ezután kiválasztja a legmegfelelőbb peelingkészítményt és intenzitást a számodra.

Az Image peeling kezelések számos előnyt kínálnak. Feltűnően simább, feszesebb és egészségesebb bőrt eredményeznek. Ráadásul a kezelések segítenek javítani a bőr textúráját, fokozzák a kollagéntermelést, csökkentik a pigmentfoltokat és javítják az egyenetlenségeket. A kezelések hatására a bőröd sugárzó és revitalizált lesz.

Fontos megjegyezni, hogy az Image peeling kezelések szakember által végzett eljárások, és szükség van több alkalomra is a kívánt eredmény eléréséhez. Az általad kapott utasítások betartása és a megfelelő otthoni ápolás is fontos a kezelés utáni időszakban.

Ha szeretnéd kipróbálni az Image élményt, jelentkezz be hozzánk!

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Legjobb a szakmában, nagyon elégedett vagyok a munkájával ráadásul kedves és odafigyelő! Mindenkinek ajánlom nyugodt szívvel!”

– S. Szabina

★★★★★
„Betti, mint mindig most is tökéletes munkát végzett!”

– S. Linda

★★★★★
„Betti szakmai tudása, vendégek iránti maximális odafigyelése, a szalon szèpsège és Jana kedvessége tökéletes “Én időt” biztosít minden kozmetikai kezelès alatt! Köszönöm!”

– S. Adri

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.