SkinBar Dabas

Hifu kezelés

Az EunSung Microson Pen készülék a HIFU rendszerek következő generációja!

A Microson Pen HIFU (nagy intenzitású fókuszált ultrahang) kezelés egy nem invazív kozmetikai eljárás, amely fejlett ultrahang technológiát használ a bőr célzott és fiatalító kezelésére. Ez egy népszerű lehetőség a bőrfeszesítésre, liftingre és általános arcfiatalításra vágyó egyének számára, műtét nélkül.

A Microson Pen rendelkezik a legfejlettebb HIFU rendszerekre jellemző három arckezelési mélységgel (1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm), ezáltal a bőrstruktúra egészére képes hatni a SMAS rétegig bezáróan.

Kezelési területek

A Microson Pen HIFU az arc és a nyak különböző területeinek kezelésére használható, beleértve a homlokot, a szemöldököt, az arcot, az állkapocsvonalat és a nyakat. Különösen hatékony a megereszkedett bőr, a ráncok és a finom vonalak kezelésében.

Eljárás

A kezelés egy vezető gél vagy krém felvitelével kezdődik a célzott területre, hogy megkönnyítse az ultrahangenergia átvitelét. A szakember ezután a Microson Pen HIFU készüléket használja, amely egy kézi készülékből áll, amely ultrahangos applikátorral van ellátva. A készüléket a bőrfelületre helyezi, és az ultrahang energiát pontos, szabályozott impulzusokban adja le.

Kollagénstimuláció

A fókuszált ultrahangenergia a külső felszínt megkerülve behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és a célzott szöveteket meghatározott hőmérsékletre melegíti. Ez a hőenergia serkenti az új kollagén termelődését, ami idővel segít a bőr feszesítésében és megemelésében.

Kényelem és biztonság

A Microson Pen HIFU-kezelés általában jól tolerálható, a legtöbb beteg minimális kellemetlenségről számolt be. A készülék beépített biztonsági intézkedéseket tartalmaz, például valós idejű képalkotást és hőmérséklet-ellenőrzést, amelyek biztosítják a kezelés biztonságos és pontos elvégzését.

Eredmények és helyreállítás

Az eljárás után a kezelt területen átmeneti bőrpír, enyhe duzzanat vagy bizsergés tapasztalható. Ezek a hatások azonban általában néhány órán és néhány napon belül elmúlnak. A kezelés teljes eredménye fokozatosan, több hét alatt válik érzékelhetővé, ahogy az újonnan stimulált kollagén tovább fejlődik. Az optimális eredményt gyakran 3 hónap különbséggel végzett kezeléssorozat után érik el.

Tartósság és karbantartás

A Microson Pen HIFU-kezelés hatása több hónapig és egy évig is eltarthat, olyan tényezőktől függően, mint az egyén életkora, bőrének állapota és életmódja. Az eredmények fenntartása érdekében rendszeres időközönként ismétlő kezelésekre lehet szükség.

Íme a Microson Pen Hifu kezelés áttekintése

Konzultáció

A Microson Pen HIFU-kezelés előtt általában konzultáción vesz részt egy képzett szakemberrel. Ők felmérik bőrproblémáit, megbeszélik céljait, és megállapítják, hogy alkalmas jelölt-e az eljárásra.

Technológia

A Microson Pen HIFU készülék fókuszált ultrahang energiát juttat mélyen a bőr rétegeibe. Precíz, szabályozott fűtést alkalmaz, hogy meghatározott mélységeket célozzon meg, és serkentse a kollagéntermelést, ami elengedhetetlen a bőr feszességéhez és rugalmasságához.

Működési elv

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transducer típusától függően 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben.

A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás

A HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatlövésekkel hoznak létre koagulációs pontokat nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket azok szerkezeti sajátosságai (forma, méret stb.) miatt.

A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben – egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan mozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális, periorális, nasolabiális vonalak és az íves vagy szabálytalan formájú részek.

Amikor a pen-transducerbe épített szenzor érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a 43 -t, akkor a biztonságos kezelés érdekében a rendszer automatikusan korlátozza az energiakibocsátást.

Microson Pen tehát különösen az arc területein alkalmazható nagy hatékonysággal. A három rétegű, az arc különböző zónáira kiterjedő, valóban hatásos kezelés során számos mikro-koagulációs sérülést szükséges létrehozni a vendégek maradéktalan elégedettsége érdekében, figyelembe véve a kezelt személyek egyedi adottságait is.

1. lépés

Koagulációs pontok jönnek létre a megcélzott mélységben és azonnali feszesítő hatás következik be a bőr proteinjére ható thermális shrinkage következtében.

2. lépés

A mesterségesen létrehozott sérülések (koagulációs pontok) regenerálódnak a bőr természetes gyulladáscsökkentő reakciói által.

3. lépés

Növekszik a bőr alkotóelemeinek a sűrűsége (mint például a kollagén és az elasztin).

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Most éppen HIFU kezelésen voltam
Bettinél. Szuper volt! Igazi feltöltődős, pihentető „énidő” volt ez. Köszönöm!”

– V. Katalin

★★★★★
„Nagyon kedves, ügyes, mindent is elmondott. Mindenkinek ajánlom!”

– F. Tímea

★★★★★
„Betti nagyon profi. A kezeléssel is maximálisan elégedett vagyok. Azt kapom, amit ígértek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

– O. Anita

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.