SkinBar Dabas

Rólunk

Garajszki-Képiró Bettina vagyok kozmetikus, bőresztéta, sminktetováló, alakformáló szakember.

A nevet és a dizájnt is úgy választottam, hogy fiatalosságot, lendületességet, eleganciát ám mégis egyszerűséget sugározzon. Fesztelenül, egy kikapcsoló utazásra készülve lépj be az ajtómon, ami a gyönyörű bőr felé vezető utat mutatja.

Kellemes környezet

Kozmetikai szalonomban nincsenek gyógyszer-szagú várótermek vagy rideg fehér falak. Fontosnak tartom a barátságos környezetet.

Nincs várakozás

Egyeztess időpontot elérhetőségeim egyikén kozmetikámba, és garantálom, hogy megérkezésed után pár perccel már fogadlak is.

Versenyképes árak

A szolgáltatások árai rendszerint a drágább kategóriába tartoznak, de biztosíthatlak arról, hogy indokolatlanul magas összeget sosem kérek el!

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Legjobb a szakmában, nagyon elégedett vagyok a munkájával ráadásul kedves és odafigyelő! Mindenkinek ajánlom nyugodt szívvel.”

– S. Szabina

★★★★★
„Betti szakmai tudása, a vendégek iránti maximális odafigyelése és a szalon szèpsège tökéletes “én időt” biztosít minden kozmetikai kezelès alatt!”

– S. Adri

★★★★★
„Nagyon sokat javult az arcom amióta Betti kezelésbe vette! Egyszerűen fantasztikusan ügyes! Hálásan köszönöm!”

– S. Brigitta

Pár éve még lelkes amatőrnek vallottam magam, mára már több száz elégedett vendéget tudhatok magaménak Dabason, a SkinBar kozmetikában. Az iskolapadból kilépve rájöttem arra, hogy az alapszintű tudás és kezelések nagyon kevesek ahhoz, hogy kiszolgálja a mai ember igényeit.  Az enyéimről nem is beszélve. Így folyamatosan kerestem, kutattam az új dolgokat, modern és hatékony megoldásokat, innovatív hatóanyagokat. Sőt mi több, most is azt teszem egyfolytában. 

2020-ban indult sminktetováló pályafutásom. Az ország legjobb oktatója választott ki ösztöndíjasaként több, mint 100 kozmetikusból. Azóta sminktetováló tudásom is bővítettem számos továbbképzéssel, és szerencsére rengeteg munkát tudhatok magaménak sok-sok elégedett vendéggel.

A legtöbb igényt kiszolgáló igényes gépparkkal rendelkezem, termékekkel dolgozom.

Nagy gondolt fordítok a vendégeim otthonápolási protokolljára is, hiszen nagyon sokat hozzá tud adni, illetve ellenkező esetben elvenni az én munkámból is, ha az nem megfelelő. Szeretem a vendégeimet edukálni, mi miért történik a bőrükkel.

A Bőresztéta képzés egy új szintre emelte a nézőpontomat a bőrtünetekkel / állapotokkal kapcsolatban is. Sokszor a sikerhez elengedhetetlen, hogy kiderítsük, milyen belső betegség indikálja az adott problémát. Ezért jelenleg is több tanulmányom van folyamatban.

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.