SkinBar Dabas

Carbon peeling

A Carbon peeling, más néven carbon lézeres arckezelés vagy Q-kapcsolt lézeres kezelés egy nem invazív bőrfiatalító eljárás, amely segít javítani a különböző bőrproblémák megjelenését, beleértve a pattanásokat, a megnagyobbodott pórusokat, az egyenetlen bőrtónust és a finom vonalakat. A kezelés során szénalapú krémet visznek fel a bőrre, majd lézerrel célzottan eltávolítják a szénrészecskéket.

Így működik a carbon peeling

Előkészítés

A bőrt alaposan megtisztítjuk, hogy eltávolítsuk a sminket, szennyeződéseket és olajokat. Ezután egy vékony réteg szénalapú krémet vagy pasztát egyenletesen felviszünk a bőrfelületre. A szénrészecskék behatolnak a pórusokba és megtapadnak a bőrön.

Lézeres kezelés

Miután a szénkrém megszáradt, egy speciális lézerkészülékkel rövid, intenzív lézerfényimpulzusokat bocsátanak ki. A lézer vonzza a bőr felszínén lévő sötét szénrészecskéket.

Abszorpció és energiaátvitel

Amikor a lézerfényt a bőrre irányítják, azt a szénrészecskék elnyelik. Ez az abszorpció hatására a szén felmelegszik, és a bőr felszínén mini-robbanás keletkezik. A keletkező hő segít felbontani a szénrészecskéket és serkenti a kollagéntermelést.

Mechanikus hámlasztás

Ahogy a lézer áthalad a bőrön, gyengéd szívóhatást kelt, amely kihúzza a szénrészecskéket és a pórusokban megrekedt szennyeződéseket vagy szennyeződéseket. Ez a folyamat hámlasztja a bőr külső rétegét, eltávolítva az elhalt hámsejteket, a felesleges olajat és egyéb szennyeződéseket.

Bőrfiatalítás

A lézerenergia mélyebbre is behatol a bőrbe, serkenti a kollagéntermelést és elősegíti a bőrfiatalodást. A kollagén egy olyan fehérje, amely struktúrát és rugalmasságot biztosít a bőrnek, segít javítani annak textúráját, feszességét és általános megjelenését.

Azonnali eredmények

A kezelés azonnali látható eredményeket biztosíthat. A bőr az eljárás után simábbnak, ragyogóbbnak és egyenletesebb tónusúnak tűnik. Emellett segíthet a pórusok méretének csökkentésében és a bőr textúrájának finomításában.

Hosszú távú előnyök

Idővel a rendszeres carbon peeling kezelések hosszú távú javulást eredményezhetnek a bőr minőségében. A kollagéntermelés serkentése segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr általános textúrája pedig finomabbá és fiatalosabbá válhat.

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Ide valóban csak pihenni, feltöltődni jövök!
Köszönöm Betti!”

– V. Márta

★★★★★
„Nagyon szeretek Betti szalonjába járni. Akár testkezelésről, akár kozmetikai kezelésről legyen szó, professzionális termékekkel, gépekkel, és magasfokú hozzáértéssel találkozom. Betti kedves és kiegyensúlyozott személye megkoronázása az általa nyújtott szolgáltatásoknak. A szalon egy igazi kis harmonikus sziget, ahova jó betérni, ahol jólesik megpihenni és ahonnan öröm megszépülve távozni.”

– K. Marcsi

★★★★★
„Kellemes helyen, kedves ember, maximálisan elégedett vagyok. Az eddig elért eredménnyel szintén. Hálásan köszönöm.”

– S. Nikolett

Galéria

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.