SkinBar Dabas

VeinStar hajszálérkezelés

A VeinStar működésének alapja a vékony tű legvége által 3 Mhz-es rezgésekkel átadott rádiófrekvenciás hőenergia. Az előidézett termokoagulációnak köszönhetően kíméletesen és gyorsan eltűnnek az értágulatok, ezért forradalmi eljárásról van szó a telangiektázák, rosacea, hemangiómák, angiómák és egyéb elváltozások kezelésében.

Hatásmechanizmus

A 3 MHz -es nagyfrekvenciás elektromágneses termokoagulátor egyedülálló vékony tűkimeneténél fogva a bőrbe hatolva kicsapja az érben lévő hemoglobint, ami összetepadva mintegy bezárja a hajszáleret. Az immunrendszer falósejtjei a sérült érszakasz sejtjeit elszállítják és a gyógyulási folyamat lezárulása után gyógyult és szép sima bőrt kapunk.

Alkalmazási területek

Teleangiektáziák 1 mm átmérőig
Rosacea
Hemangiómák
Angiómák

A kezelés tartós megoldást nyújt a hajszálerekre, oly módon hogy azok a vendég mindennapi életét nem befolyásolja, gyors és viszonylag fájdalom mentes.

Technológia

A hajszálérkezelő rendszer nagyfrekvenciás hőfejlődéssel öli el a hajszálér belső falát, úgy, hogy egy orvosi akupunktúrás tűt vezetünk a kezelendő területre, majd ezen a kis felületen, keresztmetszeten keresztül történik a kezelés.

Kezelés menete

A fertőtlenítés után a kezelendő területet, amennyiben szükséges, leradírozzuk (enzimes, vagy finommechanikai peelingek használata), majd kiválasztva a főzónákat, először az ellátó ereket majd a mellékkacsokat lőjük. A lövéseket-impulzusokat lehet érzéstelenítésben végezni, kevésbé érzékeny egyéneknél anélkül is végezhetjük. Gyors, rövid fájdalommal járó, látványos esztétikai kezelés, mely kezelés után nem szükséges nyomókötés, maximum enyhe bőrpír, majd vékony var keletkezik 3-4 napon belül a területen, ami 3-4 hét alatt gyógyul, magától leesik.

A kezelésről…

Milyen típusú hajszálerekre optimális a kezelés?

Kék, passzív és piros, aktív hajszálerekre is egyaránt ajánlott a kezelés. A gyári ajánlások alapján, 100%-os eredményesség az arcon rosacea teleangiectasia esetén nyílvánult meg, de maximálisan helytállt a gép a térdhajlat, boka és comb területeken is. Minden olyan hajszálérre hatékony, amely lineáris (egyenes lefutású), vagy tenyérnyi, két tenyérnyi kiterjedésű seprűvéna alakú, illetve aminek átmérője nem nagyobb, mint 0,3 mm.

Meddig tartós az eredmény?

Természetesen, a gép a fent említett hajszálerek kezelésére maximálisan megfelelő, azonban a nem kellőképpen felügyelt (kezelt személyt illeti) területek utóápolása és helytelen gyógyulási magatartás (kaparás, krémezés hiánya…stb.) egyéni gyógyulási időt és a hajszálerek kiújulását eredményezheti. Átlagban 3-4 kezelés elegendő, de kirívó eseteknél egy alkalom után elhal-bezárul az érintett terület tágult hajszálere

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Nagyon sokat javult az arcom amióta kezelésbe vetted! Egyszerűen fantasztikusan ügyes vagy. Köszönöm”

– S. Brigitta

★★★★★
„LEGJOBB A SZAKMÁBAN, NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK A MUNKÁJÁVAL RÁADÁSUL KEDVES ÉS ODAFIGYELŐ! MINDENKINEK AJÁNLOM NYUGODT SZÍVVEL!”

– S. Szabina

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.