SkinBar Dabas

OxyGeneo

Az OxyGeneo egy forradalmi arckezelés, amely három alapvető bőrfiatalító technikát egyesít egyetlen átfogó eljárásban. Ez a nem invazív kezelés segít javítani a bőr tónusát, textúráját és általános ragyogását hámlasztás, feltöltés és oxigénellátás révén.

TriPollar rádiófrekvencia

Ez a lépés a rádiófrekvenciás energia alkalmazását jelenti a bőrfelületen. A rádiófrekvencia által keltett hő serkenti a kollagéntermelést, feszesíti a bőrt, és fokozza a kezelés általános bőrfiatalító hatását.

Hámlasztás

Az OxyGeneo kezelés a bőrfelület gyengéd hámlasztásával kezdődik. A bőrre egy speciális Capsugen kapszulát helyezünk, amely hatóanyag-kombinációt tartalmaz. A kapszula természetes összetevők, például enzimek, tejsav vagy szalicilsav keverékét szabadítja fel, amelyek eltávolítják az elhalt hámsejteket, felszabadítják a pórusokat és elősegítik a bőr megújulását.

Oxigenizálás

A hámlasztási folyamat során az OxyGeneo kezelés szén-dioxid buborékokat termel a bőr felszínén. Ezek a buborékok óvatosan kipukkadnak, ami olyan fiziológiai reakciót vált ki a bőrben, amely arra készteti a szervezetet, hogy oxigénben gazdag vért küldjön a kezelt területre. Ez az oxigénellátási folyamat segít a tápanyagok felszívódásának fokozásában és a bőr oxigénszintjének növelésében, ami a bőr felfrissült és revitalizált megjelenését eredményezi.

Feltöltés

A hámlasztás és az oxigénkezelés után az OxyGeneo kezelés tápláló és fiatalító szérumok bőrbe történő bejuttatásával folytatódik. Az OxyPod egy célzott szérumot tartalmaz, amelyet kifejezetten a különböző bőrproblémák, például a hidratálás, a ragyogásjavítás vagy az öregedésgátlás kezelésére fejlesztettek ki. A szérumok olyan aktív összetevőkben gazdagok, mint a hialuronsav, peptidek, antioxidánsok vagy vitaminok, amelyek a maximális hatékonyság érdekében mélyen behatolnak a bőrbe.

Egyedi kezelések

Az OxyGeneo kezelés személyre szabható az egyéni bőrproblémák kezelésére. Az OxyPod hatóanyagai az egyedi igényekhez igazíthatók, mint például a hidratálás, akne, pigmentáció vagy öregedésgátlás. A kezelés különböző bőrtípusokon végezhető, és férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Eredmények és előnyök

  • Hámlasztás és az elhalt hámsejtek eltávolítása, ami simább textúrát eredményez.
  • Aktív összetevők mély infúziója a jobb hidratálás és táplálás érdekében.
  • Fokozott oxigénellátás a felfrissült és ragyogó arcbőrért.
  • A kollagéntermelés serkentése a bőr rugalmasságának és feszességének javítása érdekében.
  • A finom vonalak, ráncok és a hiperpigmentáció megjelenésének csökkentése.
  • A bőr tónusának, tisztaságának és ragyogásának általános javulása.

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Nagyon kellemes a környezet, a kezelés előtt tájékoztattak a kezelés menetéről. Úgy éreztem, hogy a kezelés végére feltöltődtem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

– S. Imréné

★★★★★
„Minden alkalommal elégedett vagyok. Jó döntés volt.”

– S. Nikolett

★★★★★
„Igényes, szép munka – hozzáértő kezek között, jó hangulatban! Tehát “csak a szokásos”… Köszönöm!”

– M. Marianna

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.