SkinBar Dabas

Vivace

Frakcionált mikrotű rádió frekvencia

A VIVACE egy Multi Micro tűs RF berendezés, amely – az arcot is beleértve – az emberi test majdnem minden bőrfelületén használható, minden bőrtípushoz alkalmas berendezés. Az arcfiatalítás mellett különösen hatékonyan kezelhető vele az arc bőrproblémáinak széles köre, mint például az aknés hegek, tág pórusok, ráncok. A készüléken egyedülálló módon állítható az RF frekvenciája, és választható a tű típusa is.
Ezáltal a kezelések teljes mértékben testre szabhatóak és sokkal eredményesebbek, mint más, kevésbé rugalmasan állítható gépeknél. A berendezés hatásosságát az orvosi CE mellett a világon a legszigorúbb FDA-minősítés is igazolja!

Működési elv

A VIVACE három módszer hatását ötvözi egy kezelésben a kiváló és tartós eredményekért

CIT (collagen indukciós terápia) a mikro tűk segítségével

A dermisben a steril mikrotűk behatolása nyomán számtalan mikroszkopikus méretű csatorna jön létre, amelyek stimulálják az új kollagén termelődés természetes folyamatát. Ezeken a csatornákon keresztül továbbá lényegesen hatékonyabban juttathatók be a bőr megújítását segítő olyan hatóanyagok, mint például az A és C vitamint tartalmazó kozmetikumok. A kezelés hatására a bőr frissebb és fiatalosabb megjelenésűvé válik.

WHM (sebgyógyulási folyamat)

A mikrotűkön keresztül intenzív rádiófrekvenciás energiát juttatunk el a dermis mély rétegeibe. Ennek eredményeképp egy azonnali arcfeszesítő (“shrinking”) hatás jön létre a hő hatására megrövidülő kollagén rostok reakciójaként. A hosszútávú kollagén-indukciós hatás 2-4 hónap alatt jön létre, amely hosszú távon, tartósan megmarad.
Az épen maradt területekről kiindulva a frakcionális típusú elektro-koaguláció felgyorsítja a bőr természetes gyógyulási folyamatát. A seb összehúzódásnak és a kollagén remodellingnek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb, fiatalosabb és ránctalanabb lesz.
Az RF energia szabályozza továbbá a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.

Vörös és kék színű LED

A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát. A kék LED fény a propionibacterium acnes-re hatva javítja az aknés bőr állapotát. A LED fény továbbá a kezelő munkáját könnyíti meg azzal, hogy jelzi az RF bevitel időtartamát. A kezelés során a fény mutatja a kezelt területet is, így segít elkerülni a felesleges átfedéseket és csökkenti annak a lehetőségét, hogy egy terület kimaradjon.

VIVACE Dermal Volumetric Rejuvenation (DVR) rendszer – Vadonatúj Multi Micro tűs RF (M2 RF) technológiával

A VIVACE a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere.

Már az első kezelés után azonnal látványos eredmények tapasztalhatók, és hatása tartósan megmarad. Mivel a rádiófrekvencia nem nyelődik el nagyobb mértékben a bőr pigment-tartalmában, ezért a frakcionális tűs RF kezelés hatékony és biztonságosan alkalmazható megoldás bőrszíntől függetlenül, az év egészében, akár a nyári hónapokban is.

A kezelési fájdalom minimális, és a páciens kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez. A teljes gyógyulás mindössze pár napot vesz igénybe.

Kiválóan kombinálható lézeres ablációval vagy tű nélküli mezoterápiával.

A VIVACE egy új dimenziót képvisel a tűs RF kezelőrendszerek között, hiszen Magyarországon egyedülálló módon csak ez a berendezés alkalmaz olyan technológiát, amelynél választható a kezelési frekvencia és választható a tűegység típusa is!

Felhasználási terület

Ránccsökkentés, bőrfiatalítás, face lifting, akne, aknés hegek, tág pórusok, pókvénák kezelése, nyúlási csíkok kezelése, műtéti hegek halványítása, bőrfeszesítés.

Véndégeim véleménye

★★★★★
„A legtökéletesebb hely a szépülni vágyók számára! Betti végtelenül kedves, nagyon jól képzett szakember, akit az állandó fejlődés motivál. Az igényesen berendezett és csúcstechnológiával felszerelt csodaszalonjában szeretetteli energiákkal átitatva, igazán minőségi anyagokkal, a legújabb módszerekkel igenis képes volt a csodára esetemben. Igen bátrak és kísérletezők voltunk mindketten! Örökké hálás leszek neki, hogy visszaadta a hitemet a megújulásban és egy picit magamban is.”

– K. Marcsi

★★★★★
„Elégedett vagyok. Nem ígértek csodát, nem lettem elszédítve, hogy szépségkirálynő leszek, amint a terminálhoz érintem a bankkártyát.
Nem gondoltam, hogy egyetlen bőrkezelésnek látható hatása lesz, de a narancsbőröm halványabb, a bőröm simább. Boldogabban jöttem ki, mint ahogy bementem.
Korrekt tájékoztatás, szakszerű és hatékony segítség. Köszönöm.”

– E. Magdolna

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.