SkinBar Dabas

Ultratone Futura Ultra Pro

Arckezelő és alakformáló biocomputer

A KÜLÖNLEGES SZÉPSÉG- ÉS EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIA

IMPULZUSOK, MIKROPULZUSOK, BIOFREKVENCIÁK, TENS-ÁRAMOK ÉS MODELLEZÉS AZ ULTRAWAVES KIZÁRÓLAG ULTRAHANGOS MÉRNÖKÖK ÉS FIZIOLÓGUSOK ÁLTAL FEJLESZTETT MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN. 

A rendkívül kényelmesen modellező Ultranone Futura Ultra Pro kozmetológiai gép, szabadalmaztatott Light Unified Myoneural Impulsers (LUMI ™), amelyek lehetővé teszik az impulzusok zavartalan és kényelmes áramlását a test felé, nyugtató kromoterápiás ragyogással ötvözve. 

Ultrahangos test applikátor

A biztonságos ultrahang nagy előnyökkel járhat a kavitációs, a lipolízis és az anti-cellulit kezelésekben, mivel lebontja a zsírlerakódásokat, és segít helyreállítani a bőr feszességét és rugalmasságát.  A Ultratone Futura Ultra Pro ultrahangos készüléket biztosít a narancsbőr és a bőrfiatalítás felületes kezelésére, valamint 1 MHz-es ultrahangos készüléket a mélyebb zsírrétegek biztonságos szétszórására.

Az ultrahangos készülékek önálló kezelést kínálhatnak, vagy kombinálhatók egyidejű Biostimulációs kezelésekkel: Ultra Cavitation, Ultralipo és Anti-Celullite. 

Ultrahangos arc applikátor

Az arc finomabb bőrödhöz és izmaidhoz az Ultratone Futura Ultra Pro állítható intenzitást kínál, amely ideális sonoforézishez, öregedésgátló, ránctalanító és pattanásos bőr javításához. 

Kromoterápia a színek egészség és jólét terápiás eszközeként való alkalmazásának ayurvédikus koncepciója alapján a Futura Ultra Pro számos olyan kromoterápiás impulzust bocsát ki, amelyek célja az ultrahangos kezelés fokozása. 

A különleges szépség- és egészségügyi technológia

Technológia

A test és az arc a gyengéden változó fény medencéjébe merül, amelyet úgy terveztek, hogy megnyugtasson, revitalizáljon és csökkentse a stresszt, hozzáadva a kényeztetés és a kikapcsolódás általános érzését, amelyet minden ügyfél értékel.

Felhasználási terület

Alakformálás, karcsúsítás, zsírleépítés, körfogat csökkentés, cellulit kezelés, nyirokmasszázs, salaktalanítás, tónusfokozás és izomfejlesztés, arcfiatalítás és ránctalanítás, sport és tréning, terápia és rehabilitáció.

Véndégeim véleménye

★★★★★
„A legtökéletesebb hely a szépülni vágyók számára! Betti végtelenül kedves, nagyon jól képzett szakember, akit az állandó fejlődés motivál. Az igényesen berendezett és csúcstechnológiával felszerelt csodaszalonjában szeretetteli energiákkal átitatva, igazán minőségi anyagokkal, a legújabb módszerekkel igenis képes volt a csodára esetemben. Igen bátrak és kísérletezők voltunk mindketten! Örökké hálás leszek neki, hogy visszaadta a hitemet a megújulásban és egy picit magamban is.”

– K. Marcsi

★★★★★
„Elégedett vagyok. Nem ígértek csodát, nem lettem elszédítve, hogy szépségkirálynő leszek, amint a terminálhoz érintem a bankkártyát.
Nem gondoltam, hogy egyetlen bőrkezelésnek látható hatása lesz, de a narancsbőröm halványabb, a bőröm simább. Boldogabban jöttem ki, mint ahogy bementem.
Korrekt tájékoztatás, szakszerű és hatékony segítség. Köszönöm.”

– E. Magdolna

★★★★★
„Évek óta kerestem a megfelelő kozmetikust és amikor Bettinél jártam végre úgy éreztem rátaláltam… A szalon amellett, hogy nagyon szép, a nyugalom szigete. Egy kis mentsvár a hétköznapi forgatagban. Mindehhez társul Betti szakmai tudása és precízitása.
Igazi feltöltődés a szépülés mellett!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

– V. Katalin

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.