A nyári időszak kétségtelenül egybe forr a kozmetikusok számára a szőrtelenítés feladatkörével. A strandidő magával hozza a szőrtelen, selymes és puha bőrfelületek iránti igényt, leginkább a nők, de sok esetben a férfiak számára is.

A 80-AS, 90-ES ÉVEKBEN MÉG NEM SZÁMÍTOTT ALAPFELTÉTELNEK A SZŐRTELENSÉG, DE MA MÁR KÉTSÉGTELENÜL AZ IGÉNYESSÉG EGYIK LEGFONTOSABB MUTATÓJA, ÍGY NEM HANYAGOLHATJUK EL EZT A TERÜLETET.

SOK NŐ SZÁMÁRA JELENT KELLEMETLEN PROBLÉMÁT, HOGY OLYAN HELYEN IS SZŐRÖSÖDIK, AHOL A NEMI JELLEG EZT EREDETILEG NEM INDOKOLNÁ. AZ ARCON, HASI TÁJÉKON VAGY HÁTON FELTŰNŐ SZŐRÖSÖDÉS EGYÁLTALÁN NEM RITKA JELENSÉG, ÉS A KOR ELŐREHALADTÁVAL EGYRE CSAK GYAKORIBBÁ VÁLIK, HISZEN A HORMONOK MEGVÁLTOZNAK.

Maximálisan érthető hát az igény, hogy az érintett hölgyek szeretnének ezektől a kellemetlen szőrszálaktól megszabadulni.

A kérdés már innentől kezdve csak az lehet, hogy mégis hogyan.

Számos módja létezik annak, hogy eltávolítsuk szőrzetünket.

Ezt megtehetjük otthon borotva, gyanta, csipesz vagy éppen epilátor segítségével is.

A folyamat szinte minden esetben fájdalommal jár együtt, és annak eredménye változatosan tartós lehet, de ennél nagyobb gond, hogy a nem megfelelő módszer problémákhoz, sérülésekhez is vezethet.

A hibás gyantázó technika folytán megsérthetjük bőrünket, a borotva vágásokat is okozhat, és ezeknek akár maradandó nyomait is viselhetjük egy életen keresztül, ha nem vagyunk elég körültekintőek és óvatosak.

A kozmetikus által végzett gyantázás egy sokkal megfontoltabb módja a szőrtelenítésnek, hiszen ilyenkor egy tanult szakember végzi a feladatot, aki minden mozdulatát tudatosan teszi.

Ezért is sokkal biztonságosabb ez a módszer a szőrtelenítésre, ugyanakkor még mindig nem az igazi, hiszen a fájdalmat így sem tudjuk elkerülni, és 2-3 hetente újra és újra át kell esnünk a procedúrán az eredmény fenntartása érdekében.

A modern technológia szerencsére ezen a területen is segítségünkre van, és ma már megoldható, hogy egész életünkre megszabaduljunk a kellemetlen szőrösödéstől akár egy-egy testtájon, vagy az egész testfelületen.

A villanófényes végleges szőrtelenítés ma már egy széles körben elterjedt és alkalmazott módszer.

A folyamat a fényt segítségül hívva roncsolja, megsemmisíti a szőrtüszőket, de mindezt úgy, hogy mindeközben a bőr teljességgel sértetlen marad, maximum egy halvány pirosodás tűnik fel, ami hamar elmúlik.

A technológia megkívánja a szőrszálak jelenlétét, és azok megfelelő melanin tartalmát, így ősz és szőke szőrszálakon nem alkalmazható.

Ugyanakkor a sötétebb szőr esetén elképesztően gyors és látványos eredményre képes, akár néhány kezelés után örökre búcsút mondhatunk a sokszor fájdalmas és kellemetlen hagyományos szőrtelenítésnek!

A villanó fényes végleges szőrtelenítés előtt 21nappal már nem szabad a szőrt tépés útján eltávolítani. Nem szabad továbbá a kezelt bőrfelületet szoláriumoztatni, napoztatni vagy barnító krémezni.

Negatív hatással van a technológiára, ha a szőrszálakat kiszőkítjük, így ez sem tanácsos. Valamint a kezelés napján ne használjunk sminket, kozmetikumot, parfümöt vagy más kémiai vegyületet a kezelt bőrterületen.

Fontos továbbá, hogy a kezelt bőrfelületre a kezelés után szintén vigyázni kell, és érdemes óvakodni a mechanikai hatásoktól is.

Az első 24-48 órában ne menjünk szaunába, fürdőbe, szoláriumba, ne használjunk kozmetikumokat vagy parfümöt, és igyekezzünk azt is megakadályozni, hogy akár a ruha dörzsölje az érintett területet.

SZABADULJ MEG TE IS VÉGLEG NEM KÍVÁNATOS SZŐRSZÁLAIDTÓL ÉS ÉLVEZD A SELYMESEN PUHA, SZŐRTELEN BŐR ÉLMÉNYÉT!

Kozmetikai szalonunkban a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, az eredményt ennek köszönhetően tudjuk garantálni!

Ne várj tovább, jelentkezz be hozzánk, és vágjunk bele minél hamarabb a folyamatba!