Örömmel köszöntelek azok között, akik úgy döntöttek, hogy belevágnak egy alakformáló kúrába. A PowerShape 2 rendszert a világon szinte mindenhol sikerrel alkalmazzák.

A MULTIPOLÁRIS ÉS BIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA, ILLETVE A LIPOLÉZER TECHNOLÓGIA KOMBINÁLVA A VÁKUUM EREJÉVEL SZUPERHATÉKONY A BŐRFIATALÍTÁSBAN, A NARANCSBŐR ELLEN.

KÜLÖN TUDJUK KEZELNI A TESTRÉSZEKRE, HA TE CSAK HELYI FOGYÁST SZERETNÉL, AZ IS MEGVALÓSÍTHATÓ. IMÁDNI FOGOD AZT, AHOGY LÁTVÁNYOSAN CSÖKKENNEK A KÖRMÉRETEK IS!

MI TÖRTÉNIK AZ ALAKFORMÁLÁS SORÁN?

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer. Egyesíti a rádiófrekvencia-, a szoftlézer- és a vákuumtechnológiát a tökéletes eredmény elérése érdekében.

A kezelőfejek által kibocsátott hő felgyorsítja a zsíranyagcserét, ezáltal centiméterekben is mérhető eredményt kaphatunk.

A szoftlézer a zsírsejteket elfolyósítja a sejthártyájuk átjárhatóbbá tételével, és egyúttal a kibocsátott vörös fénye hozzájárul a teljes bőrszövet állományának fiatalításához.

A vákuum szívóhatása által a vér- és nyirokkeringés felgyorsul, így a zsírszövetekből a bőrfelszín kisimításával, a zsírlerakódások és a narancsbőr csökkentésével varázsol irigylésre méltó testkontúrt.

TUDTAD, HOGY A KEZELÉS SIKERÉHEZ KETTEN KELLÜNK: TE ÉS ÉN?

Ahhoz, hogy tényleg hatásos legyen a kezelés, néhány dolgot be kell majd tartanod a kezelést követő napokon. Ezek egyszerű dolgok, de elengedhetetlenül fontosak és ha betartod, növelheted a kúra sikerét!

MIT TEHETSZ A SIKERÉRT TE?

Ha van lehetőséged, szervezd úgy, hogy azon a napon, amikor hozzám jössz kezelésre, még – a kezelés után – sportolj is egy picit. Nem kell egy egész edzést lenyomnod, de kerékpározz vagy tornázz egy fél órát, vagy kocogj 20 percet, a lényeg, hogy elkezdj izzadni és 20 percen keresztül egy magasabb tartományban legyen a pulzusod (110-130 között, de ha pontosan szeretnéd kiszámolni, alkalmazd ezt a képletet: (220- életkor) x 0,65 Ez az ún. zsírégető tartomány.)

A kezelés után közvetlenül igyál meg fél liter vizet. Ez a nyirokrendszerből segíti kiüríteni a méreganyagokat, tehát menj el utána wc-re is, mielőtt tőlem hazaindulnál!

A kezelést követő napokban egy fogyókúra-jellegű diétát érdemes betartani. Zöldségben gazdag étrendet kellene követni, elsősorban tojással, halfélékkel, főtt, párolt vagy sült fehérhúsokkal (csirkemell, pulykamell).

Lehetőség szerint került a feldolgozott élelmiszereket, az édes tejtermékeket (joghurt, gyümölcsjoghurt, krémtúró stb.), a teljes tejet, tejfölt és csökkentsd a szénhidrát- és zsírbevitelt is.

A szomjadat csillapítsd zöldteával, citromos (uborkás) vízzel és zöldség-smoothiekkal! Kerüld a kávé-, fekete tea és alkohol fogyasztását, valamint, ha dohányzol, ritkábban gyújts rá ezekben a napokban.

Ha napi szinten sportolnál, az szuper lenne, de ha csak heti 2-3 alkalommal 20 perc fér bele az idődbe, már azzal is sokat teszel a sikerért! A méregtelenítést szaunázással is fokozhatod.

A végére hagytam a legfontosabbat: elengedhetetlen az elegendő víz fogyasztása.

Egy felnőtt szervezetnek közel 60%-át víz alkotja, a hidratáltsági állapot befolyásolja többek között a fizikai és szellemi teljesítményt, hőszabályozást, gyakori oka a mindennapok során előforduló fejfájásnak.