Végre itt a nyár, a jó idő, és a szabadság édes ízét is érezhetjük már, így alkalmunk lehet társasági eseményeken megjelenni

A NYÁR FŐSZEREPLŐI EGYÉRTELMŰEN AZ ESKÜVŐK, DE MÁS ALKALMAK KAPCSÁN IS SZÜKSÉGÜNK LEHET AZ ELLENÁLLHATATLAN MEGJELENÉSRE, EGY PROFI, STRAPABÍRÓ SMINKRE, MELY A LEHETŐ LEGELŐNYÖSEBB FÉNYÉBEN MUTATJA BE ARCUNKAT.

AZ ÉV EZEN SZAKASZÁBAN KÜLÖNÖSEN NAGY JELENTŐSÉGGEL BÍR A SMINKEK MINŐSÉGE, UGYANIS A NAGY MELEG ÁLTALÁNOSSÁGBAN NINCS ÉPPEN KEDVEZŐ HATÁSSAL ANNAK TARTÓSSÁGÁRA.

FŐLEG, HA ALKALMI SMINKRŐL VAN SZÓ, AMI JÓVAL TÖBB RÉTEGET ÉS NAGYOBB FESTÉKMENNYISÉGET IS JELENT.

De lássuk, mi különbözteti meg valójában a profi alkalmi sminket attól, amit a hétköznapokban viselünk.

Mivel manapság a természetesség nagyon divatos, sok nő már megengedi magának, hogy a hétköznapokban csak minimális sminkben mutatkozzon.

Megjegyzem nagyon helyesen!

A bőr megfelelő lélegzése nagyon fontos, az eltömített pórusok sok problémához vezethetnek, így a legjobb, ha a sminkelésre fordított figyelmet és időt inkább e helyes bőrápolásba fektetjük, és így nem is lesz szükségünk a hétköznapokon jelentősebb sminkre.

Ilyenkor jó alternatívát jelentenek a BB vagy CC krémek, egy szempillaspirál, egy kis szemöldök formázás, egy szép rúzs vagy szájfény, és már indulhatunk is!

Hagyhatjuk arcunkat a maga természetességében ragyogni.

Dönthetünk emellett a tartós sminkek, vagy másnéven kozmetikai tetoválások mellett is, ez még tovább könnyítheti reggeli rutinunkat.

De az alkalmakkor természetesen más a helyzet. Ilyenkor ez biztosan nem lesz elég!

Ha maradunk az esküvői smink példájánál, ilyenkor az igénybevétel igen jelentős.

A sminknek hosszan ki kell tartania, nem szabad lefolynia akkor sem, ha nagy a meleg, vagy jó a buli és kimelegszünk táncolás közben, de közben jól kell mutatni a készülő fényképeken is, még akkor is, ha aznap sokadszor érzékenyültünk el.

A jó alkalmi mink titka kétségkívül a szakmai tudás és a professzionális anyaghasználat.

Ha a rétegeket a megfelelő sorrendben, elegendő gondossággal és figyelemmel visszük fel, és ehhez remek minőségű termékeket is használunk, akkor az biztosan kiállja a legdurvább próbát is!

ÉS MOST NÉZZÜK A VIZUALITÁST: MIBEN KÜLÖNBÖZIK A KINÉZETE AZ ALKALMI SMINKNEK A HÉTKÖZNAPITÓL?

Nyilván a részletek már ízlés függőek, de ilyenkor szinte minden esetben vastag az alapréteg. Persze arra nagyon vigyázunk, hogy a smink légies és ne maszkszerű legyen.

Erre kerülnek a színező faktorok, melyekkel kiemelhetjük az arc bizonyos részeit, és ma már szinte minden esetben műszempilla is kerül a szemekre.

A menyasszonyi sminkek általában szemhangsúlyosak, de mindig az arc szerkezetéhez, formájához és a menyasszony elképzeléséhez, adottságaihoz igazítjuk azt.

A végén természetesen tartósítjuk a végeredményt, hogy az valóban fennmaradjon a buli végéig.

Ahhoz, hogy a kivitelezés tökéletes legyen és a nagy nap boldogsága biztosan ne múljon a smink épségén, mindenképp érdemes ezt szakavatott kezekre bízni.

Büszkén mondhatjuk, hogy már számtalan menyasszony készült esküvőjére a mi kezeink által, és a végeredmény minden alkalommal lélegzetelállító volt.

Amennyiben te is szeretnéd a nagy napon segítségünket kérni, ne tétovázz, vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen ebben az időszakban az időpontok nagyon hamar betelnek!

Ha minket választasz, ígérjük, hogy addig dolgozunk a sminkeden, míg az eredménnyel te is tökéletesen elégedett leszel!

Keress minket bizalommal a részletekért telefonon, vagy az oldalunkon található egyéb elérhetőségeken!