A szép bőr elérésének módjáról rengeteget olvashatunk, de most helyezzük egy kicsit előtérbe inkább az egészséget!

SAJNOS, MINT MINDEN ÉVBEN, IDÉN IS RENDKÍVÜL MAGAS A BŐRRÁK KÖVETKEZTÉBEN ELHUNYT BETEGEK SZÁMA MAGYARORSZÁGON.

SZINTE HIHETETLENÜL KEVÉS SZÓ ESIK RÓLA, MILYEN KOMOLY BETEGSÉG IS EZ, MILYEN FONTOS, HOGY IDŐBEN ÉSZLELJÜK AZ ELVÁLTOZÁSOKAT, DE HA LEHET INKÁBB MEGELŐZZÜK ŐKET, AMENNYIBEN MÉG LEHETSÉGES.

A MELANÓMA EGY OLYAN BETEGSÉG, MELYNEK KIALAKULÁSÁT SZINTE 100%-OS BIZTONSÁGGAL MEG TUDJUK ELŐZNI, HA KELLŐ HATÉKONYSÁGGAL MEGTESSZÜK A SZÜKSÉGES MEGELŐZŐ LÉPÉSEKET.

Ahhoz, hogy megértsük a védekezés fontosságát, először is azt kell látnunk, mi és hogyan okozza a melanómát...

 

A kutatások szerint a rossz indulatú bőrelváltozások többségéért a káros UV sugárzás a felelős, így a leginkább fényvédelemmel tehetünk azért, hogy elkerüljük ezt a betegséget.

A melanóma megjelenése is egy ártatlan anyajegy kialakulásának tűnhet, de a vége akár katasztrófába is torkollhat, ha nem vigyázunk eléggé, komoly műtéteken és kellemetlen kezeléseken is át kell esnünk majd azért, hogy visszakaphassuk egészségünket és életünket.

Minden egyes évben érdemes ezért szűrővizsgálatokon részt vennünk, ahol egy bőrgyógyász ellenőrzi kialakult anyajegyeinket, és javaslatot tesz arra, ha valamelyiket belátása szerint el kell rólunk távolítani.

Ezzel a lépéssel, még ha a betegség már ki is alakult, a súlyos következményektől meg tudjuk magunkat óvni.

A melanóma nagyon súlyos és komoly betegség, csupán a barnaság elérésének kedvéért ezt nem érdemes megkockáztatni, már csak azért sem, mert idén a barna helyett az egészséges bőr kezd divatossá válni.

Ezért pedig a legtöbbet megfelelő UV védekezéssel tehetünk.

Minden egyes bőrgyógyász hangsúlyosan felhívja rá a figyelmet, hogy a nap elleni védekezés a legfontosabb bőrápolási lépés: ezt tulajdonképpen télen sem szabadna kihagyni.

Mielőtt kilépünk a szabadba, minden esetben használjunk magas faktorszámú fényvédő krémet, kiváltképp azokon a területeken, melyeket sokat érhet a nap.

Az arc a leginkább érintett, így az erre való termékek száma és formája évről évre csak növekszik.

Ma már akár arcbőr típus specifikus fényvédők közül is tudunk válogatni.

És még valami: bár egészségünk kellene legyen a legfőbb döntő tényező, azért a szépség is egy fontos motiváció lehet a fényvédelem használata mellett.

A káros UV hatására enyhébb esetben is májfoltok, pigmentáció és idő előtti ráncosodás kialakulására számíthatunk, mely az arcon csak nagyon progresszív kezelések segítségével eltüntethető, de sok esetben még így is lehetetlen.

Ha Te már elszenvedted a mértéktelen napozás hatásait, és megjelentek az első jelek a bőrödön, nem késlekedj!

Azonnal látogass el hozzánk egy bőrápolási szaktanácsadásra! Ha még időben sikerül megfékeznünk a folyamatot professzionális módszereinkkel, talán néhány nagyon kellemetlen következménytől is megóvhatunk.

Bőrápoló szolgáltatási repertoárunk igen széles, számtalan olyan kezelést tudunk végezni, melyekkel helyreállíthatjuk a bőr egészséges hidratáltságát és rugalmasságát, valamint halványíthatjuk is a már megjelent pigmentációkat, ráncokat.

Emellett pedig olyan bőrápolási rutin javaslatot is tehetünk neked, mellyel hatékonyan védekezhetsz te magad is a mindennapokban a káros, kellemetlen hatások ellen.

Nézz körül weboldalunkon, és jelentkezz be hozzánk, ha számodra is nagyon fontos az igényes megjelenés, az egészséges és szép bőr az arcodon és tested egyéb részein!

Ne feledd, hogy az odafigyelést nem elég egy bizonyos idő után megkezdened, mert a bőröd nem felejt!

Ha elhanyagolod épségét, azt a későbbiekben kamatostul fizeti vissza, és olyan folyamatok is beindulhatnak, amiket már a legjobb szándékunkkal és legszélesebb ismereteinkkel sem fogunk tudni visszafordítani.