Fiatalítani szeretnél bőrödön, vagy arcbőröd minőségi táplálásért kiált?

SZERETNÉD MINDEZT EGY VALÓDI LUXUSKEZELÉSSEL, A LEGNAGYOBB KÉNYELEMBEN, EGY KIVÁLÓ SZALON FALAIN BELÜL MEGVALÓSÍTANI?

A SKINBAR KOZMETIKAI SZALONBAN DABASON EBBEN IS RÉSZED LEHET.

Mindenki feszes és fiatalos bőrt szeretne látni magán, ám ahogy idősödünk, bőrünk egyre kevésbé tud megújulni, az elhalt sejtek lassabban pótlódnak.

Ezt ugyan elkerülni nem lehet, de a jól kiválasztott kezeléssel a folyamat lassítható, a ráncok elrejthetők.

Miért is ne akarnád ezt megvalósítani, ráadásul egy luxus kezelés keretein belül?

Ha már ki nem állhatod, hogy a tükörbe nézve mindig ráncokat, foltokat látsz, és ha eleged van már, hogy az összes létező arckrémet és szérumot kipróbáltad a bőrfiatalodás reményében, de nem jártál sikerrel, akkor itt az ideje, hogy ez megváltozzon!

A valódi megoldást kínáljuk számodra, luxusélménnyel vegyítve, melyben nem fogsz csalódni.

Az arany kezelés az egyik legexkluzívabb, legkeresettebb bőrápolási szolgáltatás a világon. Nem csoda, hiszen tényleg gyönyörű eredmények érhetők el vele, és persze igazi luxusélményt nyújt.

DE MITŐL IS LUXUS, MIÉRT „ARANY KEZELÉS” A NEVE?

Az aranynak gyógyító hatásai vannak, ezért is alkalmazzák a bőrápolásban, de még az orvostudományban is.

Az eljárás 24 karátos arany felhasználásával történik. Fő lényege, hogy az aranylapocskák befedik az arcodat, különleges érzést nyújtva fiatalítják bőrödet.

Az arany egyedülálló molekuláris felépítése, struktúrája segít meggátolni a bőr öregedési folyamatát, üdébbé, fiatalosabbá tenni az idősebb arcbőrt.

Ezért is nagyon ajánljuk Neked, ha ismét feszes bőrt szeretnél látni magadon, akár csak 20 éves korodban, hiszen az arany kezeléssel ez könnyedén és gyorsan elérhető!

Az arany kezelés képes kisimítani az apróbb és mélyebb ráncokat egyaránt, megakadályozza az öregedési foltok megjelenését is.

Emellett kiegyenlíti a bőr tónusát, feszesít, fokozza a kollagén és elasztin termelést, elősegíti a sejtek megújulását, ami a kor előre haladtával lelassul. Méregtelenítő hatással is bír, eltávolítja a toxikonokat, így az arcbőr a lehető legegészségesebb lesz.

Sőt, még táplálja és regenerálja is bőrödet. Ebben az esetben mindegy, milyen a bőrtípusod, lehet akár zsíros, száraz vagy kombinált, az arany kezelést igénybe veheted! Nincs több ránc, nincs több folt, csak egy egészséges, fiatalos, és üde arcbőr.

Ugyan különböző áruházakban és drogériákban is kaphatók úgynevezett aranymaszkok, viszont ezekkel közel sem lehet olyan jó hatást elérni, mint az arany kezeléssel.

Egyrészt azért, mert a boltokban kapható aranymaszkok nem ugyanolyanok, mint a kezelés közben használt anyagok, és mert a bőrt megfelelően elő kell készíteni, alaposan meg kell tisztítani, ki kell nyitni a pórusokat, hogy az arany mélyen behatolhasson a bőr alá, és ezt otthoni módszerekkel nem biztos, hogy meg lehet oldani.

Másrészt pedig egy szakértő kozmetikus sokkal nagyobb hozzáértéssel tudja megállapítani, hogy mi a legjobb az arcbőrödnek. A SkinBar kozmetikai szalonban a legminőségibb szolgáltatást kapod a legjobb szakemberekkel! Bízd profira a kezelést, hogy biztosan kifogástalan eredményben lehessen részed!

Mindenképpen ajánljuk Neked az arany kezelést, ha igénybe vett, ráncos arcbőröd van, hiszen ez a módszer mindezen segíteni tud, már az első alkalom után is sokkal rugalmasabbá és fiatalosabbá fog válni a bőrfelület.

A hatékony eredmény érdekében érdemes megismételni néhányszor a kezeléseket, hiszen annál fiatalabbnak fog tűnni.

Jelentkezz be arany kezelésre a SkinBar kozmetikai szalonba, és tagadj le éveket a korodból, érezd magad újra fiatalnak!