Ha Te is gondolkodtál már azon, miért extrém száraz, vagy éppen miért túl zsíros a bőröd, de a kutatások és kérdezgetések ellenére nem találtál rá választ, akkor jó helyen jársz.

NEM TUDOD MI LEHET A BŐRPROBLÉMÁD OKA? KÍVÁNCSI VAGY BŐRÖD ÁLLAPOTÁRA, HOGY A LEHETŐ LEGJOBB MÓDSZEREKKEL TUDD ÁPOLNI?

NAGYON FONTOS, HOGY TUDD, MILYEN A BŐRTÍPUSOD, MIRE HAJLAMOS, MILYEN ÁLLAPOTBAN VAN, HISZEN ÍGY LEHET A LEGJOBBAN ÁPOLNI, ÉS AZ ESETLEGES PROBLÉMÁKAT KEZELNI.

EBBEN SEGÍT NEKED AZ ARAMO PROFESSZIONÁLIS BŐRDIAGNOSZTIKA.

Ha Te is gondolkodtál már azon, miért extrém száraz, vagy éppen miért túl zsíros a bőröd, de a kutatások és kérdezgetések ellenére nem találtál rá választ, akkor jó helyen jársz.

Ugyanakkor a bőrdiagnosztika nem csak akkor fontos, ha valami konkrét dologra keresed a választ.

Csináltass Aramo bőrdiagnosztikai vizsgálatot, ha tudni szeretnéd mik a legjobban a Te arcbőrödhöz illő kozmetikumok, és ha fel szeretnéd tárni a felszín alatt rejlő problémákat.

Ha elvégzed a bőrdiagnosztikai vizsgálatot, a lehető legjobb bőrápolási rutint tudod felállítani szakértőink segítségével, és mint tudjuk, az egészséges arcbőr titka a megfelelő arcápolási rutin.

Mind ezek mellett, ha van egy részletes elemzésed arcbőrödről, akkor nyomon tudod követni a kezelések hatékonyságát, könnyen észre veheted a változásokat.

Kollégáink természetesen a vizsgálat eredménye után is segítségedre vannak, a pontos elemzéssel sokkal könnyebb lesz meggyógyítani egy bőrproblémát, és az analízis abban is segít, hogy minőségi kezelésben tudd részesíteni bőrödet nap, mint nap.

Ezzel a teszttel mindez lehetséges.

A vizsgálat egy speciális készülékkel történik, ami kielemezi a bőrödet. Ehhez először 3D-s nagy felbontásó fotók készülnek a bőrről, majd a gép elvégzi az elemzést.

Ezzel a módszerrel olyan problémák is fényre derülhetnek, amik szabad szemmel nem láthatóak.

Az Aramo bőrdiagnosztika rengeteg mindent vizsgál nagyfokú pontossággal és részletességgel. Azonnal választ kaphatsz a saját bőrtípusodra, a faggyútermelés mértékéről, a pórusok állapotáról, és az aknés bőrállapotodról is.

Emellett a hidratáltsági szintet is megtudhatod, valamint a gép ráncmérést, és hemoglobin mérést is végez, és vizsgálja a bőr öregedési szintjét is.

Ne elégedj meg a felületes vizsgálatokkal, törekedj a lehető legszéleskörűbbre! Csak így érheted el a legjobb eredményeket.

Ha már mind ezekre tudod a választ, sokkal könnyebb lesz kezelni a bőröd, tudni fogod, milyen eljárások szükségesek, jobban fogod tudni mi a legjobb a te bőrödnek.

Valamint a kozmetikus is pontosabban átlátja bőröd állapotát, így még hatékonyabban tudja kezelni, és a hozzád legjobban illő termékeket tudja ajánlani. É

vi 1-2 alkalommal ajánlott a bőrdiagnosztikai vizsgálat, hiszen bőrünk folyamatos változásokon megy végig az idő múlásával, és a környezeti hatások miatt is, és ha kezeléseken esik át, annak az eredménye és a bőr állapotának javulása is könnyen látható.

Emellett mindenki bőre egyedi, nem merül ki annyiban, hogy normál, száraz, zsíros vagy kombinált. Nagyon sok szempont és tényező befolyásolja bőrünk állapotát, ezért is elengedhetetlen, hogy tudjuk pontosan, milyen is a bőrünk.

A vizsgálat egy átfogó képet ad számodra az arcbőrödről, mellyel jobban megértheted, mi miért történik, miért olyan az arcbőröd állapota, amilyen.

Az analízis során azt is láthatod, hogy a bőrödön milyen elváltozások vannak, (ha vannak), és milyen mértékűek, hiszen mint azt már említettük, ezek sokszor szabad szemmel nem láthatóak.

A teszt gyorsan elvégezhető, kíméletes, semmilyen fájdalommal és hátránnyal nem jár.

Végeztess el Te is Aramo professzionális bőrdiagnosztikai vizsgálatot Dabason, a SkinBar kozmetikai szalonban, a legjobb körülmények között a legszínvonalasabb szakértőkkel, hogy ne legyen titok számodra saját bőröd!