Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a tartós sminkek, vagy köznapi nevén a sminktetoválások. Segítségükkel kihangsúlyozhatjuk az arc előnyös oldalait, keretezhetjük, színezhetjük és élettel telibbé varázsolhatjuk azt.

SOKAN HÖLGY VÁGYIK ARRA, HOGY ARCA MINDIG LEGSZEBB FÉNYÉBEN TÜNDÖKÖLJÖN, ÉS EHHEZ AZ ALAP SMINK, A SZEMEK KONTÚROZÁSA, A SZEMÖLDÖK FORMÁZÁSA ÉS A SZÁJ SZÍNEZÉSE IS HOZZÁTARTOZIK.

A SMINKTETOVÁLÁS AZ UTÓBBI NÉHÁNY ÉVBEN ELKÉPESZTŐ FEJLŐDÉSEN MENT KERESZTÜL, MA MÁR OLYAN TERMÉSZETES HATÁST LEHET A TECHNOLÓGIÁKKAL ELÉRNI, MELYEK SEGÍTSÉGÉVEL AZ ARC KICSIT SEM HAT TERMÉSZETELLENESNEK, SŐT!

A SMINKTETOVÁLÁS SZINTE BELE IS OLVADHAT AZ ARCBA, ÉS LAIKUS SZÁMÁRA AKÁR FELISMERHETETLEN IS LEHET, MÉGIS ELKÉPESZTŐ VÁLTOZÁST JELENTHEZ.

A 3 fő terület, ahol sminktetoválást alkalmazunk az arcon a szemhéjak, a szemöldökök és száj területe.

Fontos kihangsúlyozni, hogy nem szükséges mindegyik típusú tetoválást alkalmazni a látványos és ízléses eredményhez.

Vannak olyan nők, akik csak szemöldökük nehéz formázási és festési feladataitól szeretnének megszabadulni, mások a szemek kontúrozásával szeretnék mélyebbé varázsolni tekintetüket.

Az ajkak tetoválásától tartanak a legtöbben, hiszen ettől valamiért mindenki nagyon markáns, látványos eredményt vár.

Ugyanakkor érdemes tudni, hogy az ajkakat akár a saját színükkel, vagy akár 1-2 árnyalattal sötétebb természetes színnel is ki lehet tetoválni, így a végeredmény dúsabb hatás lesz, de elmarad az örökké rúzsos érzet.

A szemöldökök tetoválása szintén egy olyan terület, amihez érdemes tapasztalt és hozzáértő szakembert választani.

Bár ma már sok különböző típusú szemöldöktetoválás közül választhatunk annak függvényében, hogy milyen arcszerkezetünk, a hajunk és szőrzetünk színe, vagy hogy mit szeretnénk a tetoválással elérni.

Vannak, akik nagyon természetes hatást szeretnének, számukra a szálas technika lehet a legideálisabb választás, míg a kicsit sminkeltebb, tónusosabb hatásért választhatjuk a soft púder technológiát.

Bár a sminktetoválások tartós hatást eredményeznek, élettartamuk nem örökre szól a hagyományos tetoválásokéval szemben.

A festék minőségéből adódóan akár évente is szükség lehet a sminktetoválás felújítására, de néhány évente biztosan újra kell azt rajzolni, hogy az eredeti hatást keltse. Ha nem végezzük el rendszeres időközönként a sminktetoválás korrekcióját, az akár nyomtalanul is kikophat a bőrből!

Ez elsőre nem hangzik olyan jól, de gondoljunk csak bele jobban!

A divat gyorsan változik, és ez a sminket is érinti, így lehet, hogy ma a vastag, borzos szemöldök a divat, de benne van a pakliban, hogy néhány év múlva visszatérnek a vékony csík szemöldökök.

A sminktetoválás teret enged a változtatásnak, nem kell félnünk attól, hogy a kiválasztott forma vagy szín egész életünkben végigkísér majd minket akkor is, ha később az már nem divatos, vagy egyszerűen nem tetszik.

A szép sminktetoválás alapja a pontos tervezés, mely minden esetben megelőzi a munkálatokat!

A tetoválás megkezdése előtt pontosan konkretizáljuk a színt, a formát és stílust, hogy a végeredmény biztosan megfeleljen a vendég igényeinek.

Az elkészített tetoválást néhány hétig gyógyulni hagyjuk, majd ezt követően korrekciót végzünk, ilyenkor kijavítjuk az esetleges hibákat, felülvizsgáljuk a festék bőrre gyakorolt hatását, és hogy a szín valóban az elképzelésnek megfelelő-e!

Kifejezetten a nyári időszakban nagyon hasznos a sminktetoválás, hisz így akár a strandon, vagy a legnagyobb melegben sem kell félnünk attól, hogy arcunk színtelen vagy sminkünk elfolyik.

Ha Te is kedvet kaptál hozzá, ne késlekedj, jelentkezz be elérhetőségeinken!