A zsírégetés nem egyszerű feladat. Főleg akkor nem, ha csak bizonyos testrészeidről szeretnéd leolvasztani a zsírt, például a hasadról vagy a combodról

UGYANIS ILYENKOR ELŐFORDULHAT, HOGY ROSSZ MÓDSZEREKET ALKALMAZOL, ÉS NEM ONNAN FOGSZ FOGYNI, AHONNAN TERVEZED.

SŐT, MINDENKI TUDJA, HOGY EZ NAGYON IDŐIGÉNYES FOLYAMAT, ÉS KEMÉNY MUNKÁT IGÉNYEL.

Ezen kívül még akár kellemetlen sérüléseket is szerezhetsz, ha nem vagy eléggé körültekintő. Hogy ezt elkerüld, kérd szakember segítségét, aki a legjobb megoldással tud szolgálni számodra.

Ne szenvedj többé eredménytelenül az edzőteremben!

Te is gyors, hatékony és persze tartós eredményre vágysz?

Nincs sok időd edzeni, de formás testet szeretnél? Nem tudod mik a legjobb módszerek? Eleged van már a véget nem érő kemény sportolásból, nem hozta meg számodra a kívánt alakot?

Ha bármelyik is igaz rád, ebben az esetben látogass el Dabasra, a SkinBar kozmetikai szalonba, ahol a legnagyobb szaktudással és a legmodernebb eszközökkel állunk rendelkezésedre ebben a témában is.

A Skinbar kozmetikai szalonban a Power Shape2 is elérhető. Tudod, hogy ez mennyi előnnyel jár?

Kiválóan alkalmas kombinált alakformálásra, hogy a legjobb eredményt érhessed el. Ezen kívül alkalmazható test- és arckezelésre egyaránt, a bőr is feszesebbé, fiatalabbá válhat. Válaszd tehát ezt a kezelést, ha már hosszú ideje képtelen vagy megszabadulni a lerakódott zsírtól a hasadon, combodon, fenekeden, hátadon.

Ez fogja számodra elhozni az igazi változást!

CSODÁLKOZNI FOGSZ A HATÉKONYSÁGÁN ÉS A GYORSASÁGÁN.

Ha azok közé tartozol, akik cellulitisszel, másnéven narancsbőrrel küzdenek, a PowerShape2 kezelés ekkor is a legjobb választás, hiszen ezt is képes eltüntetni! Ez a kezelés nem csak látványos, nem ideiglenes, de tartós is.

Nézzük, hogyan is működik ez a módszer, miért ilyen fantasztikus. Ez nem álom, mindez lehetséges!

A PowerShape2 az egyik legmodernebb alakformálásra használt eljárás. A kezelés alatt egy olyan kombinált fejjel dolgozik a szakértő, melyben egyszerre négyféle technológia és kezelési módszer található.

Ez a PowerShape2 titka, mivel ezek a kombinált módszerek erősítik egymást, így lehetséges a leghatékonyabb kezelés, a legszebb eredmény elérése. Ez tulajdonképpen egy komplex alakformálás, bőrfeszesítés és narancsbőrkezelés.

A kezelőfejek rádiófrekvenciás hőenergiát termelnek, ami felgyorsítja a zsírsejtek metabolizmusát, így sokkal gyorsabban és könnyebben történik a zsírolvasztás, szemmel láthatóan csökkenhet a zsírtartalom a problémás testrészeiden.

A fejekben még beépített görgők is találhatóak, ami masszírozza a testfelületet, ezzel még jobb eredményt elérve, sőt, még a nyirokkeringésedet is képes serkenteni.

Még egy nagyszerű dolog van ezekben a kezelőfejekben, az pedig nem más, mint egy beépített lágylézer.

Ez élénkítő hatással van sejtjeidre, gyorsul a sejtmegújulás, ezért lehet bőröd üdébb, feszesebb, ha a PowerShape2-t választod.

Ez rendkívül hasznos tud lenni például akkor is, ha viszonylag több súlyt vesztettél, és emiatt a bőr megereszkedett a testeden.

Már az első kezelés alkalmával látható eredményben lehet részed, hiszen a kombinált, többfunkciós kezelőfejeknek köszönhetően a folyamatok felgyorsíthatók, és az együttes erő végett sokkal nagyobb fokú hatékonysággal dolgoznak.

Azt is érdemes tudni, hogy a kezelés kíméletes és fájdalommentes, nincsenek szikék és vágások, így ettől egyáltalán nem kell tartanod.

Ha Te is szeretnéd fájdalommentesen, gyorsan, és persze hatékonyan eltüntetni testedről a felesleges felgyülemlett zsírtömegeket, akkor kérj időpontot még ma a SkinBar szalonba Power Shape2 kezelésre!

Ezt a döntést biztosan nem fogod megbánni.