Ha már hosszú ideje gyulladt, fájdalmas pattanásokkal küzdesz az arcbőrödön, és már mindent kipróbáltál, de semmi sem vált be, akkor ez a cikk neked szól, itt van számodra a tökéletes megoldás.

A LÉZERES CARBON PEELING KIVÁLÓ MÓDSZER AZ AKNÉS BŐR KEZELÉSÉRE. DE MITŐL IS ALAKUL KI AZ AKNE, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK EZ AZ ELJÁRÁS?

A PATTANÁSOKAT, MITESSZEREKET A BŐR TÚLZOTT FAGGYÚTERMELÉSE OKOZZA.

Ilyenkor a bőr zsírossá válik, a pórusok kitágulnak, és a felgyülemlett faggyú miatt eltömődnek, és be is gyulladhatnak, ez eredményezi a pattanásokat.

A pubertás korban sok mindenkinek meggyűlik vele baja, hiszen ilyenkor hormonális változások mennek végig a szervezetben, de előfordulhat, hogy később is aknés bőrrel kell küzdened, mivel bármely életkorban megjelenhet, és kezeletlenül csúnya hegek is maradhatnak utána.

Biztos Te is kipróbáltál már ezer féle módszert, hogy szebb legyen az arcbőröd. Különféle arclemosókat, csodakrémeket, arcmaszkokat, de semmi sem hozta meg a várt eredményt, vagy az csak kevés ideg tartott, és a pattanások ismét kiújultak.

Nyomkodtad őket a tükör előtt, de csak még pirosabbá, még fájdalmasabbá váltak. Végül, pedig elkeseredetten rejtetted a pattanásokat vastag alapozó réteg alá minden nap.

Jó hírünk van: mindez megváltozhat, hiszen a SkinBar kozmetikai szalon Dabason a legjobb megoldást kínálja számodra, mely nem csak ideiglenes!

EZ PEDIG NEM MÁS, MINT A LÉZERES CARBON PEELING.

Ennél az eljárásnál a fő lényeg, hogy összehúzódnak a pórusok, csökkennek az arcon kialakult gyulladások, a bőr kevésbé lesz zsíros.

A lézer, a szénpor és carbon krém együttes alkalmazásával érhető el a sokkal szebb, simább arcbőr. Miután a szénpor felkerült az alaposan megtisztított arcra, ekkor jön képbe a lézer.

Az arcon lévő szénpor elnyeli a lézerfényt, ezzel tökéletesen ki tudja tisztítani a pórusokat a felgyülemlett faggyútól, és az elhalt hámsejtektől egyaránt, ugyanis ezek miatt gyulladnak be.

Mivel a lézer hőt is termel, ezért képes megölni az aknét és a pattanásokat okozó baktériumokat, így lesz egyre szebb és szebb az arcbőröd a kezelések után.

A csökkent faggyútermelés, a szűkebb pórusok, és a tiszta, pattanásmentes arcbőr mellett más előnyei is vannak a lézeres carbon peeling módszernek.

Ennek köszönhetően például a kollagén termelés is megnő, ezáltal feszesebbé válik a bőr, és még a keringést is képes javítani. Az aknés arcbőrön gyakran alakulhatnak ki hegek, ez a módszer ennek a megelőzésében is segít.

Az aknéval szinte mindig együtt jár a pirosodás, a bőr színének elváltozása, egyenletlensége.

A lézeres carbon peeling erre is megoldást nyújt, hiszen ezzel az eljárással a bőr pigmentációja is javítható, nem lesznek többé piros foltok.

A lézer szó akár ijesztően is hangozhat számodra, főleg, ha még sosem vettél részt hasonló kezelésen, és nem hallottál róla, hogyan működnek.

Aggodalomra azonban semmi ok, a lézeres carbon peeling garantáltan fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai, és teljesen biztonságos! Nálunk pedig a legnagyobb szakértelmet és odafigyelést kapod.

A hosszú gyógyszeres, esetleg hormonális kezelésekkel ellentétben, ezzel a módszerrel már akár az első kezelés után látványos eredményben lehet részed, és minden alkalom után egyre szemmel láthatóbb lesz a változás, arcbőröd állapota fokozatosan fog javulni.

Válaszd Te is a SkinBar kozmetikai szalont Dabason, és a lézeres carbon peelinget, ha hosszútávú, eredményes kezelésre vágysz, és szeretnél végleg leszámolni a pattanásokkal!

Legyen végre neked is gyönyörű, sima, egyenletes bőröd!