Nagyon sokaknak keserítik meg az életét a csúnya pattanások, az aknés bőr. Ez a bőr túlzott faggyútermelése miatt alakul ki.

Te is ezzel a problémával küzdesz

ELEGED VAN MÁR ABBÓL, HOGY ARCOD VÖRÖSES SZÍNŰ, FOLYTON ÚJABB ÉS ÚJABB MITESSZEREK, PATTANÁSOK KELETKEZNEK AZ ARCODON, ÉS ÚGY TŰNIK, HOGY EGYSZERŰEN SOHA NEM AKARNAK ELMÚLNI?

Jó hírrel tudunk szolgálni számodra: a SkinBar kozmetikai szalonban Dabason a pattanások ellen is felveheted a harcot, és ez a küzdelem végre győzelemmel fog zárulni!

Most bemutatunk 5 tippet, ami jól jöhet, ha Neked is pattanások fedik az arcodat.

Ne nyomkodd a pattanásokat!

Nehéz lehet ugyan megállni, hogy ne nyomd ki, ha éppen most jött ki egy nagy pattanás az arcodra, de ezeket soha nem szabad kinyomni! Lehet, hogy megszabadulsz tőlük, de ha így teszel, ezzel csak ártasz a bőrödnek.

A nyomkodás miatt ugyanis bőröd még jobban irritálódni fog, és sokkal nagyobb eséllyel maradnak a pattanások után hegek. Hagyd, hogy magától múljon el.

Azt teszed a legjobban, ha nem is tapogatod az arcodat.

 Amikor csak lehet, legyél smink nélkül

Aknés bőrödnek levegőre van szüksége, így amikor csak teheted, legyél smink nélkül, hagyd a bőrödet levegőhöz jutni.

A pórusok már eleve el lehetnek tömődve a faggyútól, így nem szerencsés még jobban eltömíteni őket a sminkkel.

Ha sminkelsz, akkor is olyan kozmetikumokat válassz, melyek vízalapúak, és nem tartalmaznak olajokat. Az olajok ugyanis nem lesznek jó hatással a zsíros, pattanásos bőrödre.

Még egy nagyon fontos dolog a sminkről: soha ne feküdj le úgy aludni, hogy nem mostad le a sminked!

Gyakori arcmosás

Arcbőrödet gyakran kell tisztítanod, hiszen rátapadnak a szennyeződések, melyek szintén eltömítik a pórusokat. Minden reggel és este alaposan tisztítsd meg az arcbőrödet.

A pattanásokkal küzdők számára az is létfontosságú, hogy akkor is körültekintően mossák meg az arcukat, miután mozogtak és megizzadtak.

Az izzadság ronthat a pattanások állapotán, így mindig le kell mosni.

Fényvédelem

Habár kismértékben a nap jót tesz a pattanásoknak, nem szabad túl sokáig kinn tartózkodni, hiszen akkor az ellenkezője valósul meg, bőrünk megég, és állapota romlik.

Éppen ezért kell mindig figyelned arra, hogy a megfelelő fényvédelmet alkalmazzad, ha kimész az erősen sütő napra.

A nap nem csak nyáron süthet erősen! Kora ősszel, de késő tavasszal is számolni kell a káros sugarakkal.

Professzionális kezelés

Talán ez a legfontosabb pont. Pattanásos bőrödnek professzionális kezelésre van szüksége, hogy újra sima és egészséges lehessen.

Egyedül csak ideiglenesen tudod kezelni a problémát, de teljesen nem leszel képes megoldani. Mi azonban elhozzuk számodra az igazi változást.

A Skinbar kozmetikai szalonban Dabason ebben Neked is részed lehet.

A lézeres carbon peeling egy kiváló módszer a pattanások kezelésére. Ez a módszer tartós megoldást nyújt! Ennek köszönhetően a pórusok összehúzódnak, csökken a bőr faggyútermelése, ezáltal nem fognak kialakulni újabb pattanások és mitesszerek.

EZZEL VÉGLEG LESZÁMOLHATSZ A KELLEMETLEN ÉS FÁJDALMAS PATTANÁSOKKAL!

Tudjuk, hogy mennyire rossz érzés amikor pattanások fedik az arcodat, vöröses, fáj és persze nem esztétikus.

Az aknés bőr nem csak a tinédzserek problémája. Bárki szembesülhet ezzel, életkortól függetlenül. Lépni kell, és tenni érte, hogy a bőröd állapota javulhasson, és eltűnhessenek a dudorok.

Tartsd be a tippeket, és jelentkezz be a Skinbar kozmetikai szalonba lézeres carbon peeling kezelésre, hogy bőröd ragyogó és pattanásmentes lehessen!