Ha eddig nem tudtad, hogy milyen problémája lehet arcbőrödnek, miért vörös, miért éget, akkor most választ kaphatsz ezekre a régóta fennálló kérdéseidre.

Bőröd pirosodásra hajlamos, pattanásos és zsíros? Olyan érzés, mintha be lenne gyulladva az arcod?

Akkor nagy valószínűséggel neked is rosaceád van, ami egy igen gyakori bőrbetegség.

Ebből a cikkből megismerheted a legfontosabb tudnivalókat, és azt, hogy hogyan lehet kezelni a rosaceát.

Ha eddig nem tudtad, hogy milyen problémája lehet arcbőrödnek, miért vörös, miért éget, akkor most választ kaphatsz ezekre a régóta fennálló kérdéseidre.

Ezek a kellemetlen tüneteid meg fognak szűnni a SkinBar kozmetikai és alakformáló szalon kezeléseinek hála.

Szeretnéd, hogy csökkenjen a pirosság? Akkor a SkinBar-ban a helyed!

Bőröd egyenletes színű lesz, megszűnnek a panaszaid.

Ismerd meg a bőrbetegséged, legyél képben, hogy mi miért történik. Ne aggódj, ha ugyan nem is gyógyítható a rosacea, de a tünetmentességig kezelhető!

A rosacea alapvetően egy nem gyógyítható bőrbetegség, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne kezelhető!

A megfelelő kozmetikai kezelésekkel kordában tartható, és szinte nyoma sem lesz arcodon a rosaceának, ha jól ápolod bőrödet és szakszerű segítséget kérsz.

A tünetek között van a bőr pirossága, a fokozott faggyútermelés, viszketés, és csípő, égető érzés az arcbőrön. Ezek mind-mind kellemetlenek, van amelyik esztétikailag, van amelyik fizikailag is.

Ezt az állapotot több minden is befolyásolja: számít, hogy miket eszel, hiszen ezek hatással vannak bőrödre, valamint a környezeti behatások is súlyosbíthatják a tüneteket.

Egyszer pirosabb lehet a bőröd, máskor egészen halvány.

De miért alakul ki ez a kellemetlen bőrbetegség valakinél?

Sajnos erre nincsen egyértelmű magyarázat, hogy mi okozza a rosaceát.

Számos tényező állhat a hátterében, többek között a vérnyomás ingadozása, gyomor- és bélrendszeri panaszok, genetika, bakteriális fertőzések.

Számolj le a rosaceával! Tüntesd el arcodról a pirosságot, mondj búcsút a kellemetlen tüneteknek! Tartsd kordában, így észre sem fogod venni, hogy létezik.

De hogyan is lehetséges ez?

Sajnos egyedül nem fogsz tudni megküzdeni a rosaceával. Ehhez felsőfokú segítségre van szükséged, aki átlátja a problémát, megvizsgálja bőrödet, és a legjobban hozzáillő kezelésben részesíti.

Ahhoz, hogy a rosacea szinte észrevehetetlenné váljon, egy profi kozmetikába kell ellátogatnod: ez pedig a SkinBar kozmetika Dabason. Szakértői segítségre van szükséged a rosacea elleni harcban.

A SkinBar szalonnak több kezelése is elérhető, amely a rosaceát veszi célba! Jelentkezz be, és szülessen újjá arcbőröd!

Milyen kezelések előnyösek még számodra rosaceás bőrűként?

Az Image I Peel kezelések közül a PEEL SIGANTURE FACELIFT valódi csodát tesz a rosaceás bőrrel.

Bőrápolási tanácsadáson is érdemes részt venned, hiszen itt megtudhatod, hogy pontosan hogyan kell ápolnod a bőröd, hogyan kaphat bőröd profi szintű törődést.

Ezen kívül a táplálkozási tanácsadás is jól jöhet. A rosacea súlyosságát az is nagyban befolyásolja, hogy miket fogyasztasz, így ha ezt is igénybe veszed, tudni fogod, hogy miket ajánlatod kerülnöd a szép bőr érdekében.

Weboldalunkon kezelések előtti és utáni képeket is megtekinthetsz, beleértve a rosaceás bőr fejlődését is. Az eredmény bámulatos!

Ne ess kétségbe tehát, ha Te is rosaceás bőrbetegségben szenvedsz.

Ez egy nagyon gyakori probléma. A pirosság nem mutat jól, és bőrödön más kellemetlen tünetek is jelentkezhetnek, ám mindez könnyedén kordában tartható a SkinBar kozmetikai és alakformáló szalon segítségével Dabason.

Ne habozz, fordulj Te is a SkinBar-hoz, és győzd le a rosaceát! A kezeléseknek köszönhetően rá sem fogsz ismerni saját arcbőrödre.