SkinBar Dabas

Phorma Laser

Lézeres hialuronsavas bőrfeltöltő kezelés

Szeretnél feszesebb, fiatalosabb bőrt?

Ismerd meg a Phorma Laser háromszoros lézer hatását. Teljesen fájdalommentes, bőrfeltöltő és ránctalanító eljárás, amely sok esetben kiválthatja a kellemetlen és kockázatos plasztikai beavatkozásokat.

Miben segít?

  • Növeli a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát.
  • Csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét.
  • Megemeli az arckontúrokat.
  • Normalizálja a bőr regenerációs folyamatait.
  • Hatékonyan juttatja a sejtekhez a hialuronsav, C-vitamin, és ózon hatóanyagait.

Miért válaszd?

  • Energiával tölti fel a sejteket.
  • Növeli a sejthártyák áteresztő képességét.
  • Fokozza az anyagcsere folyamatokat.
  • Serkenti a bőrregenerációt.
  • Stimulálja a kollagén szintézist.

Nélkülözhetetlen hatóanyagok

R

C-vitamin

Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja a sejtek öregedési folyamatait. Hozzájárul a kollagén képződéshez, halványítja a foltokat, védi a bőrt a káros hatásoktól.

R

Hialuronsav

A bőrben természetesen is megtalálható, nagy vízmegkötő tulajdonságú molekula, ami 3 különböző méretben van jelen a BioFiller gélben, más-más rétegeket hidratálnak. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, feszesít és rugalmasít.

R

Ózon

Bizonyítottan gyulladáscsökkentő és biostimulációs hatással bír. Fokozza a sejtek oxigén ellátását és anyagcsere folyamatait. Hatására a bőr élettel telik meg.

A Phorma Laser 3.0 eszközt 2021 novemberében vezették be Magyarországra. Azóta sokat tapasztaltunk mi is és partner kozmetikusaink is az eszközzel. A Phorma Laser 3.0 eszköz a TECAR CRV biostimulációs arckontúr emelés továbbfejlesztett változata, amiben a TECAR hullám mellett a több hullámhosszú lágy lézer is megtalálható. Kis mérete, könnyű kezelhetősége miatt minden kozmetika alapeszköze lehetne.

A Phorma Laser 3.0 első osztályú szórt soft lézert tartalmaz, 3 különböző hullámhosszon van jelen a készülékben. A különböző hullámhosszú lézerek más-más rétegeket érnek el, energiával töltik fel a bőrt, fokozzák az ATP termelődést. Ennek köszönhetően a sejtek több energiával rendelkeznek, ami által a gyógyító és regenerációs folyamatok be tudnak indulni, amik a kor előrehaladtával lassulnak.

Phorma Laser plasztikai beavatkozások utáni várakozási ideje és kontraindikációk

BOTOX kezelés után

Minimum 4 hónap, de a legjobb 6 hónapot várni az utolsó injekció után. Mivel a Botox egy méreganyag, amit az arc ráncainak kisimítására használunk, a botulinum hatásmechanizmusa pedig abban áll, hogy gátolja a szervezet által termelt vegyi anyag, az acetilkolin felszabadulását, ami továbbítja az idegimpulzusokat az izmokhoz. Az izmok összehúzódása leáll, ha nem kapják ezeket az ingereket. A Botulinum toxin közvetlenül a ráncok kialakulásáért felelős izmokra hat, azokat ellazítja. Szinte lehetetlen ott a lézert használni, ahol fecskendezve volt. Nem lenne látható eredmény.

Szálbehúzás kezelés után

Nincs szükség várakozási időre, nincs ellenjavallat, de ilyen kezelés mellett nem is lesz vizuális várható eredmény, mert az esztétikai szálakat elsősorban lifting hatásuk miatt használják, ezek általában biokompatibilisek, vagyis visszaszívódnak, és hosszú távon tartósak. Tehát emiatt közvetlenül a kezelés után is lehet akár Phorma Laser kezelést felvenni, de a hatás elmarad, hiszen az már megtörtént korábban.

Hialuronsavas töltés után

Nincs várakozási idő, sem kontraindikáció, DE, a Phorma Laser kezelés alkalmazása során azok a vendégek, akik korábban hialuronsavas töltésen estek át, a Phorma Laser kezelés csak a szokásos hialuronsavas emelő hatást lehet elérni, nem többet.

Kémiai hámlasztás

Alapvetően javasolt nagyon dehidratált vagy mély ráncok esetében a peeling használata egy héttel az első kezelés előtt. Átlagos peeling esetén 7 nap, kémiai hámlasztás esetén 15 nap a várakozási idő.

Szívműtét után, pacemaker nélkül, mellkasán fém szálakkal összevarrt vendég arcbőre biztonságosan kezelhető Phorma Laser-rel!

Galéria

Véndégeim véleménye

★★★★★
„SOKAT KERESGÉLTEM, DE: MEGTALÁLTAM! BETTI EGY SOKRÉTŰ LEÁNYZÓ! SMINKESKÉNT, MIND KOZMETIKUSKÉNT CSODÁLATOS MUNKÁT VÉGEZ! SEGÍTŐKÉSZ, LELKES. ÖRÜLÖK, HOGY Ő A KOZMETIKUSOM ÉS A SMINKESEM IS EGYBEN JÓ IDEJE MÁR!”

– Tímea

★★★★★
„Professzionális helyszín professzionális szakemberekkel. Így tudnám jellemezni röviden ezt a kozmetikai szalont. Felüdülés a kezelés – bármikor, illetve újra és újra szeretek időpontot foglalni Náluk.”

– N. Kerekes Márta

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.