SkinBar Dabas

EunSung dióda lézeres szőrtelenítés

A dióda lézeres szőrtelenítés általában széles körben ajánlott azoknak, akik tartós és hatékony megoldást keresnek a nem kívánt szőr eltávolítására. Az eljárás általában biztonságos és hatékony, de az eredmények és az alkalmazhatóság egyéni lehet, és függ a bőr és a haj típusától.

A dióda lézeres szőrtelenítés általában hatékonyabb a sötét szőrszálakkal rendelkező személyeknél, mivel a lézer a melanin pigmentre hat és azt célozza meg. Ezért a legjobb eredményeket általában a világos bőrűek és sötét hajúak érik el.

Ellenjavallatok

Az eljárás általában biztonságos és kíméletes a bőrhöz, de bizonyos kivételek vannak. A terhes nők, a szoptató anyák, valamint azok, akiknek van aktív fertőzésük, napégésük, bőrbetegségük vagy irritációja a kezelés területén, általában nem ajánlottak a dióda lézeres szőrtelenítésre. Ezenkívül a lézeres kezeléseket általában nem végzik olyan területeken, mint a szemöldök, a műtéti heg, a szemhéj vagy az intim területek.

Minden esetben javasolt konzultálni egy szakemberrel, aki értékelni tudja a bőrtípusodat és a kezeléshez való alkalmasságodat, valamint részletes tájékoztatást adhat a dióda lézeres szőrtelenítés előnyeiről, kockázatairól és a várható eredményekről.

Előnyök

R

Hatékony és tartós szőrtelenítés

Az EunSung dióda lézer technológiája rendkívül hatékony a tartós szőrtelenítésben. A lézer energiája célzottan hat a szőrtüszőkre, amelyek a szőrszálak gyökerei. Az energiabevitel károsítja a szőrtüszőket, gátolva a szőrnövekedést. A kezeléssorozat eredményeként a szőr növekedése jelentősen csökken, és a szőrszálak vékonyabbá, ritkábbá válnak.

R

Biztonságos és kíméletes

Az EunSung dióda lézer kezelések biztonságosak és kíméletesek a bőrhöz. Az eszköz hűtőrendszerrel van ellátva, amely segít megvédeni a bőrt a túlzott hőhatástól és csökkenti a kellemetlenségeket és a bőrirritációt. A kezelés során a lézer energiája célzottan hat a szőrtüszőkre, anélkül, hogy károsítaná a környező bőrszerkezeteket.

R

Gyors és hatékony kezelések

Az EunSung dióda lézer nagy méretű kezelőfeje lehetővé teszi a gyors és hatékony kezeléseket. A kezelőfej képes nagyobb területeket egyszerre lefedni, így a kezelési idő jelentősen csökken. Ez különösen előnyös a nagyobb területeken, például a lábakon vagy a hátán történő szőrtelenítésnél.

Működési elv

Az EunSung dióda lézer működése az ún. szelektív fototermolízis elvére épül. A lézer energiája a szőrtüszőben található melanin pigmentre irányul. A melanin elnyeli a lézerenergiát, amely hővé alakulva károsítja a szőrtüszőt, anélkül, hogy károsítaná a környező bőrt vagy szöveteket. Ez a folyamat gátolja a szőrnövekedést és hozzájárul a tartós szőrtelenítéshez.

Kezelés előtt

Konzultáció

Előzetesen ajánlott konzultálni egy szakemberrel. A konzultáció során a szakember felméri a bőrtípusodat, a szőrszálaid jellemzőit, és megállapítja az eljárásra való alkalmasságod. Ez lehetőséget ad arra is, hogy megbeszéljétek az elvárásaidat, a kezelés menetét, és hogy kérdéseket tehess fel.

Napozás és szolárium

Legalább 2 hétig kerüld a napozást és a szoláriumot a kezelés előtt. A napozás vagy a szoláriumozás miatt barnára, vagy napégetté vált bőr nem ideális az eljáráshoz. A lézer a melaninra reagál, így a sötétebb bőr esetén növelheti a lehetséges bőrkárosodás kockázatát.

Borotválkozás

A kezelés előtt ajánlott a területet, amelyen a szőrtelenítést végezni fogják, gondosan megborotválni. Ez lehetővé teszi, hogy a lézerenergia hatékonyabban célozza meg a szőrtüszőket.

Közvetlenül a kezelés előtt

A kezelés előtti napon ne használj semmilyen krémet, olajat vagy egyéb anyagot a kezelés területén. A tiszta és száraz bőr segít a lézerenergia hatékonyabb átadásában.

Kezelés után

R

Napvédelem

A kezelés után azonnal fontos a megfelelő napvédelem alkalmazása. A lézeres kezelés időlegesen érzékenyebbé teheti a bőrt a napfényre, ezért ajánlott napvédő krémet használni és kerülni a közvetlen napozást.

R

Gyulladáscsökkentés

Lehetséges, hogy a kezelés után enyhe bőrpír vagy duzzanat jelentkezik a kezelt területen. Ebben az esetben hideg borogatást vagy gyulladáscsökkentő krémet használhatsz a kellemetlenség enyhítésére.

R

Borotválkozás és más szőrtelenítési módszerek

A kezelés után ajánlott néhány hétig elkerülni a húzást, vihart, elektromos epilálást vagy vihart a kezelt területen. Azonban a borotválkozás továbbra is megengedett.

Galéria

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Egy éves Clearlight™ Dióda Lézeres szőrtelenítési kezelést most fejeztük be, és várakozáson felüli lett az eredmény. Mindenkinek ajánlom, az eddigi legjobb és leghatásosabb, amit próbáltam. Köszönöm Betti, 5*-ös”

– O. Anita

★★★★★
„Professzionális helyszín professzionális szakemberekkel. Így tudnám jellemezni röviden ezt a kozmetikai szalont. Felüdülés a kezelés – bármikor, illetve újra és újra szeretek időpontot foglalni Náluk.”

– N. Kerekes Márta

★★★★★
„Mindenben a legjobb és legkiemelkedőbb!”

– L. Évi

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.
1188 Budapest, Alacskai út 31.