Többen azért nem mernek belevágni a sminktetoválásba, mert attól tartanak, hogy örökké rajtuk fog maradni. 1-2 évig talán tetszeni fog, de utána megunhatod és másik stílusra vágysz. Ne ess kétségbe, ha megszabadulnál a sminktetoválásodtól, hiszen a SkinBar-ban lézeres tetoválás eltávolítást is kérhetsz!

Bizonyára Te is hallottál már a népszerű sminktetoválásról. Nem véletlen kedvelik ennyien. Megalapozott okai vannak a sikernek. Már régóta Te is azon gondolkozol, hogy sminktetoválást csináltatsz?

A SkinBar kozmetikai és alakformáló szalonban Dabason ez a szolgáltatás is elérhető.

Azonban belegondoltál már a sminktetoválás előnyeibe? Mindet ismered?

Ebben a cikkben elolvashatod a sminktetoválás adta előnyöket, amelyektől neked is meg fog jönni a kedved ahhoz, hogy belevágj ebbe! Ezt a döntést biztos, hogy nem fogod megbánni.

Szó szerint tökéletes smink

Nem a legfőbb erősséged a sminkelés? Mégis szeretnéd kiemelni a szemeid vagy az ajkaid?

Ne csüggedj, ez a probléma is megoldható a sminktetoválással! Kézügyesség nélkül is elérheted a tökéletes sminket. A sminktetoválásnak ez az egyik fő célja.

A SkinBar-ban tökéletes sminktetoválást varázsolunk az arcodra, ami teljes mértékben természetes hatást kelt! Legyen neked is kifogástalan szemöldököd, tusvonalad, vagy rúzsod. Természetesség, tartósság, gyönyör!

Nem fog elkenődni

A tetovált sminkek másik óriási előnye, hogy soha nem fog elkenődni, ami egy kozmetikumokkal készített sminknél gyakran előfordul, és emiatt a szépen elkészített smink tönkre megy.

A nap folyamán lefolyhat az arcunkról, hosszú órák múlva nem lesz ugyanolyan, mint amikor elkészítettük. Ez azonban a sminktetoválás esetében nem tud megtörténni!

Szeretnél Te is minden egyes nap bomba biztos sminket viselni magadon?

Akkor készíttess sminktetoválást a SkinBar szalonban Dabason!

Biztos, hogy előnyös lesz

Saját magunknak nem biztos, hogy mindig előnyös sminkeket tudunk készíteni szaktudás hiányában.

Ha sminktetoválást csináltatsz, akkor többé nem fogsz elkövetni smink bakikat, hiszen a hozzád illő smink már ott lesz készen az arcodon. A szakember pontosan tudja, hogy mi fog illeni az arcodhoz.

Legyen mindennap olyan sminked, amely kiemeli arcod előnyeit! Ez is a sminktetoválás pozitívuma.

Könnyebb lesz a készülődés

Neked mennyi időbe telik elkészíteni reggelente a hétköznapi sminkedet?

Ez sok időt elvehet reggelente, hiszen lehet, hogy elrontod, ekkor le kell törölni, majd újra megcsinálni. Szeretnél fél órával tovább aludni?

Ha nem szeretnél többé hosszú időkön keresztül a tükör előtt ülni indulás előtt, akkor a sminktetoválás neked való! Akárhová is készülődsz, a sminkeléssel ezentúl már nem kell majd foglalkoznod.

Nem kell sminktermékeket vásárolnod

A sminktetoválásnak hála nem kell többet sminktermékeket vásárolnod, hiszen minden nap egy gyönyörű sminkkel indulhatsz el otthonról anélkül, hogy bármit is tenned kellene érte.

A sminktetoválásnak köszönhetően még spórolni is tudsz! A sokféle smink nagyon sok pénzbe kerül.

Ne félj, ha egyszer megunod, el lehet tüntetni!

Többen azért nem mernek belevágni a sminktetoválásba, mert attól tartanak, hogy örökké rajtuk fog maradni. 1-2 évig talán tetszeni fog, de utána megunhatod és másik stílusra vágysz.

Ne ess kétségbe, ha megszabadulnál a sminktetoválásodtól, hiszen a SkinBar-ban lézeres tetoválás eltávolítást is kérhetsz! A nem megfelelőn elkészített sminktetoválást is nyomtalanul el tudjuk tüntetni.

A sminktetoválás egy nagyszerű módja annak, hogy minden egyes nap időt spórolva ugyanolyan csodálatos sminkkel indulhass útnak, ami kiemeli az előnyeidet és tökéletes.

Ezt másképp nem érheted el! Jelentkezz be Te is a SkinBar kozmetikai és alakformáló szalonba Dabason és készíttess sminktetoválást egy igényes, profi helyen.

Számos kezelésünk mellett ez is elérhető szalonunkban. Minden, ami szépségápolás, kozmetika és alakformálás!

Gyere el, és legyél Te is visszatérő vendége sokszínű, professzionális szalonunknak!