SkinBar Dabas

Ultratone Futura Ultra Pro

ARCKEZELŐ ÉS ALAKFORMÁLÓ BIOCOMPUTER

Az Ultratone Futura Ultra Pro egy korszerű, innovatív technológián alapuló nagy tudású, arckezelő és alakformáló biocomputer, amely 50 év tudományos orvosi kutatásának és fejlesztésének az eredménye.

Ez a készülék gyors és hatékony megoldást kínál számos szépészeti problémára. A biocomputer elnevezés onnan ered, hogy kizárólag olyan hullámformákkal dolgozik, amelyek az emberi agy funkcionális bioelektromos jeleinek hű másai.

Az Ultratone Futura Ultra Pro szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal valósítja meg az arcápolás, az alakformálás és a rehabilitáció alfáját és omegáját.

A tökéletes testreszabást hozza létre automatikusan ez a csúcskategóriás készülék, egyszerűen nem lehet vele hibázni! 250.000-nél több, előre programozott kezelési terv közül választja ki az egyéni jellemzőid alapján, a számodra megfelelő, legoptimálisabb programot.

Véndégeim véleménye

★★★★★
„Azért járok hozzád, mert tudom, hogy minőségi anyagokkal dolgozol! Az eredmények, amiket látok önmagamon és a vendégeiden önmagukért beszélnek! Teljesen rád merem bízni magam és örömmel meg is teszem!”

– Teri

★★★★★
„A kezelések alkalmával precizitást, odafigyelést tapasztaltam. Minden alkalommal megelégedve, megszépülve lépek ki az ajtón. Hálásan köszönöm a munkádat.”

– Erika

Jelentkezz be bátran hozzám!
Dabason várlak professzionális kozmetikai szolgáltatásokkal és barátságos árakkal!

Elérhetőségeink

+36 70 3014 818

skinbar@skinbar.hu

2370 Dabas, Bartók Béla utca 66.