Wiener testtekercselés
Testkarcsúsító kezelés másképp, négyszeres hatékonysággal!

PowerShape2 kezelés
Wiener testtekercselés

Wiener testtekercselés

 

A karcsúsító aromaterápia és a fáslizó eljárás ezen kombinációja a legtermészetesebb, legújabb, és leghatékonyabb kozmetikai testkezelési módszer arra, hogy centimétert veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőr, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok. Egy átlagos fogyókúra esetén az arcunk lefogy, a felsőtestünk szemmel láthatólag összeesik, a kényes területeken azonban semmi sem történik. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel viszont onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, a hasról és a fenékről! Ugye máris kipróbálná? A Wiener Kozmetikum szabadalmaztatott aromaterápiás módszerével a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a felesleges tápanyagok!
A hatóanyagok és a technológia kifejlesztéséért Dr. Dolensky-t a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki Ausztriában.
Az aromaterápiás fáslizás a különféle testfelépítésekre egyéni fásli technikákat alkalmaz. Így minden testet a kritikus részeken lehet alakítani és tartósan feszessé tenni.
A hatás lényege
A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. Az Aromawickel hatóanyagban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben.
Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, amelynek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk. így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik.
A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is.
Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtésére használ fel. Kevesen tudják, hogy a napi kalóriaszükséglet 70-80-át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérséklet) állandó szinten tartsa!
Ez azt jelenti, hogy minden más testi folyamathoz, mint az emésztéshez, az anyagcseréhez, napi munkavégzéshez, ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk. Ez az oka annak, hogy az aroma-terápiás fáslizó módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén.
Sikereink közé tartozik, hogy a technológia anyagainak hatására a lógó has, ill. has kötény vagy általában a nagyon laza szövetek a célzott kezelések hatására csodálatos mértékben visszafeszesednek, a bőr csodálatosan puhává, selymessé és rugalmassá válik.

A megfelelő hatás elérésének két fontos feltétele
1. Három-három és fél órával a kezelés előtt a kezelt személy nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakodott zsírtartalékokat égeti el!
2. Vendégünk fogyasszon legalább napi 2,5 -3 liter folyadékot, cukormentes gyümölcslevet, ásványvizet, vizelethajtó, salaktalanító teákat. Alkoholt és szénsavas italokat azonban egyáltalán nem! A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat
Fontos információ, hogy a kezelés után a vendég 3-5 óráig nem zuhanyozhat!
A kezelésre váltó fehérnemű szükséges.

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE NAPTÁRUNKBAN
KÉPIRÓ BETTINA • KOZMETIKUS
Kapcsolat

+36 70 3014 818

bettinakepiro@gmail.com

Kozmetika címe: 2370 Dabas, Bartók Béla u. 66.

Adószám: 76460825-2-33

Kövessen minket :