Ultratone Futura Ultra Pro arckezelés

PHOTOREJUVENÁCIÓS KEZELÉSEK
Ultratone Futura Ultra Pro arckezelés

Ultratone Futura Ultra Pro arckezelés

 

A KÜLÖNLEGES SZÉPSÉG- ÉS EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIA

 

impulzusok, mikropulzusok, biofrekvenciák, TENS-áramok és modellezés Az ultrawaves kizárólag ultrahangos mérnökök és fiziológusok által fejlesztett maximális kényelem és hatékonyság érdekében. A rendkívül kényelmesen modellező Ultranone Futura Ultra Pro kozmetológiai gép, szabadalmaztatott Light Unified Myoneural Impulsers (LUMI ™) , amelyek lehetővé teszik az impulzusok zavartalan és kényelmes áramlását a test felé, nyugtató kromoterápiás ragyogással ötvözve. 

Ultrahangos test applikátor
A biztonságos ultrahang nagy előnyökkel járhat a kavitációs, a lipolízis és az anti-cellulit kezelésekben, mivel lebontja a zsírlerakódásokat, és segít helyreállítani a bőr feszességét és rugalmasságát.  A Ultratone Futura Ultra Pro ultrahangos készüléket biztosít a narancsbőr és a bőrfiatalítás felületes kezelésére, valamint 1 MHz-es ultrahangos készüléket a mélyebb zsírrétegek biztonságos szétszórására. 

Az ultrahangos készülékek önálló kezelést kínálhatnak, vagy kombinálhatók egyidejű Biostimulációs kezelésekkel: Ultra Cavitation, Ultralipo és Anti-Celullite. 

Ultrahangos arc applikátor
Az arc finomabb bőrödhöz és izmaidhoz az Ultratone Futura Ultra Pro állítható intenzitást kínál, amely ideális sonoforézishez, öregedésgátló, ránctalanító és pattanásos bőr javításához. 

Kromoterápia a színek egészség és jólét terápiás eszközeként való alkalmazásának ayurvédikus koncepciója alapján a Futura Ultra Pro számos olyan kromoterápiás impulzust bocsát ki, amelyek célja az ultrahangos kezelés fokozása. 

A test és az arc a gyengéden változó fény medencéjébe merül, amelyet úgy terveztek, hogy megnyugtasson, revitalizáljon és csökkentse a stresszt, hozzáadva a kényeztetés és a kikapcsolódás általános érzését, amelyet minden ügyfél értékel.


 

Az Ultratone klinikailag bizonyított kromoterápiás értékeket adott hozzá a munkamenet végső hatásaként. Mikrohullámok Az Ultracell bőrregeneráló jel manuálisan alkalmazható a mellékelt Microwands segítségével


Felhasználási terület: alakformálás, karcsúsítás, zsírleépítés, körfogat csökkentés, cellulit kezelés, nyirokmasszázs, salaktalanítás, tónusfokozás és izomfejlesztés, arcfiatalítás és ránctalanítás, sport és tréning, terápia és rehabilitáció.
 
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE NAPTÁRUNKBAN