OxyGeneo™. Botox hatás, tű nélkül!

PHOTOREJUVENÁCIÓS KEZELÉSEK
Botox hatás, tű nélkül! OxyGeneo

Az OxyGeneo a jövő arckezelése amely újradefiniálja az arckezelés fogalmát. Megújítja a bőrt és azonnal látható eredményeket biztosít.
 

Fiatalít, ránctalanít, ragyogó arcbőrt varázsol. Nem csak nőknek!

 

 

 
A bőr a szervezet első védelmi vonala, ezért vigyáznunk kell rá és a legjobb bánásmódban kell részesítsük. Ha kihasználjuk az oxigén erejét a problémás bőrterületeken, az öt egyedi OxyGeneo™ kezelés egyikével, a bőr megszabadul a toxinoktól, felfrissül és hidratált lesz!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

 
Az OxyGeneo™ kezelés után mennyivel látható annak hatása?

A textúra változása már rögtön az első kezelés után látható. Az OxyGeneo™ kezelések hatása összeadódik, ezért több kezelés jobb eredményeket biztosít.

Mennyi ideig maradnak fenn az eredmények?

Az OxyGeneo™ a bőr természetes regeneráló folyamatain keresztül hat; az eredmények ezért személyenként eltérőek. A bőr változására hatással van az életstílus, ezért az egészséges életmód támogatja a hosszabb távú OxyGeneo™ hatást. Az OxyGeneo™ kezelések hatása összeadódik, ezért több kezelés tartósabb eredményeket biztosít.

Milyen érzés az OxyGeneo™ kezelés?

Az OxyGeneo™ kezelés egy meleg masszázs érzetét kelti az arcon. A hámlasztás frissít és kényelmes, nincs durva vákuumos beavatkozás, a kezelés nyugtat és relaxál. Ha valakinek nagyon érzékeny a bőre, az első pár percben enyhe csípő érzetet érezhet.

Mennyi ideig tart egy OxyGeneo™ kezelés?

Egy alap OxyGeneo™ kezelés körülbelül 35-45 perc hosszú. Az OxyGeneo™ kezelés önmagában is kiváló, de kombinálható egyéb kezelésekkel is, amely esetben természetesen hosszabb lesz az alkalom.

Van felépülési idő az OxyGeneo™ kezelés után?

Nem, az OxyGeneo™ kezelés után nincs felépülési idő.

Igénybe vehetem az OxyGeneo™ kezelést, ha aznap egy fontos eseményre megyek?

Természetesen. Az OxyGeneo™ kezelés után nincs felépülési idő, a bőr rögtön a kezelés után csodálatos, sőt, az OxyGeneo™ tökéletes vörös szőnyeg kezelés. Ha fontos eseményre készülsz, ütemezd az OxyGeneo™ kezelést aznapra vagy előző napra, és a rendezvényen mindenki észre fogja venni sugárzó szépséged.

Honnan tudhatom, hogy melyik OxyGeneo™ kezelés a legjobb a bőrömnek?

Első alkalommal a kezelést végző kozmetikus megvizsgálja a bőröd és kiválasztja a számodra legmegfelelőbb OxyGeneo™ kezelést.

Allergiás vagyok. Biztonságos számomra az OxyGeneo™ kezelés?

Minden OxyGeneo™ kezelést az allergiák és érzékenységek szem előtt tartásával terveztek, nem okoznak allergiás reakciókat; a biztonság érdekében azonban kérjük, hogy az első alkalom előtt tájékoztasd a kezelést végző szakembert ismert allergiádról.

Az OxyGeneo™ minden bőrtípus esetén biztonságos?

Igen, az OxyGeneo™ bármilyen bőrtípuson biztonságosan alkalmazható.
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE NAPTÁRUNKBAN
KÉPIRÓ BETTINA • KOZMETIKUS
Kapcsolat

+36 70 3014 818

bettinakepiro@gmail.com

Kozmetika címe: 2370 Dabas, Bartók Béla u. 66.

Adószám: 76460825-2-33

Kövessen minket :