Image kezelések

image KEZELÉSEK
Image O2 lift kezelés

Image O2 lift kezelésKépzelje el, amint az elhalt hám alatt rejtőző friss, egészséges bőr felszínre kerül - egy olyan módszerrel, mely kíméletes és vitalizál.

Oxigén, növényi eredetű őssejt technológia, peptidek, koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével az O2 lift prémium spa élményt nyújt, azonnali eredményekkel.

O2 LIFT Luxus spa kezelés, mely hámlaszt, oxigenizál, a bőrt azonnal ragyogóvá teszi

Ez a forradalmi arckezelés MINDEN bőrtípuson alkalmazható. A bőrbe oxigént, növényi eredetű őssejteket, peptideket, nagy koncentrációjú enzimes növényi anyagokat visz. A bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

 

Image iMask kezelés


 Hydrogél és Anti - aging 3D lapmaszk, ásványokban gazdag Onsen-Sui japán és Dzsedzsu vulkán termálvízzével gazdagított, ezzel a csoda lapmaszkkal a kisebb ráncok kisimulnak, és a bőr sima, ragyogó lesz.
 

Milyen hatóanyagokkal dolgozunk az I Mask kezelés során?


Fehérítő növényi kivonatok magas koncentrációjával és erős peptidekkel indítja be a bőr fiatalítását ezen kívül magas hialuronsav, zöld tea , aloe vera kivonatot tartalmaz.
 

Hatásai:


Azonnali és folyamatos hidratálást biztosít a dehidratált bőrnek. Nyugtat és hűsíti a fáradt fakó arc bőrt.

Nyáron a nagy melegben kitűnő kezelés illetve az esküvőjükre készülő menyaszonyoknak ajánljuk mint feltöltő és - mint kitűnő smink alapként

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE NAPTÁRUNKBAN
KÉPIRÓ BETTINA • KOZMETIKUS
Kapcsolat

+36 70 3014 818

bettinakepiro@gmail.com

Kozmetika címe: 2370 Dabas, Bartók Béla u. 66.

Adószám: 76460825-2-33

Kövessen minket :