Image I PEEL Kezelések

Image I PEEL KEZELÉSEK
Image I PEEL Kezelések

I PEEL kollekciónk fiatalítja a bőrt, gondoskodik ragyogásáról, kisimítja a ráncokat, méregtelenít, véd és energetizál a fiatalos, ragyogó bőr érdeklében. 

 
PEEL | SIGNATURE FACELIFT® 

 A legismertebb, eredményorientált kezelésünk C-vitamint, hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz a sejtmegújulás gyorsítására. Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rozáceás / kipirosodásra hajlamos bőrt; a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés alatt.
Rozáceás, száraz / dehidratált bőrre.

 I PEEL | ORMEDIC LIFT™
Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptied egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását.
EgyenSúlyát vesztett, irritált, érzékeny és fáradt kinézetű bőrre.

I PEEL | WRINKLE LIFT® 
Ez az ultra felületmegújító glikolsavas - retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang- ylang tisztítja a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre

 I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE 
Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. A wrinkle lift® FORTE egy extra erősségű I PEEL opció. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.
BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.

 I PEEL | PERFECTION LIFT™ 
Átfogóan ható oldat, mely az öregedés, a pigmentáció, az akne jeleit kezeli, BHA, AHA savakkal, rezorcinollalés peptidekkel.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Aging, pigmentation, acne

 I PEEL | PERFECTION LIFT® FORTE 
Aktív hámlasztók extra erős elegye az erős akne, idősödés és pigmentáció kezelésére.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Advanced aging, pigmentation, acne

 I PEEL | ACNE LIFT® 
Erős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást. 
BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

 I PEEL | BETA LIFT™ 
Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

 I PEEL | LIGHTENING LIFT® 
Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine® komplexet és Echinacea őssejteket
kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE 
A még erősebb pigmentációs tünetek kezelésére az IMAGE bemutatja az IPEEL lightening lift® FORTE peelinget. Ez az extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling opció ugyanazokat az innovatív növényi összetevőket, fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza, mint az eredeti Lightening lift, viszont ez 50% tejsavval gondoskodik az erősebb hámlasztó, fehérítő és hidratáló hatásról. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősen pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE NAPTÁRUNKBAN
KÉPIRÓ BETTINA • KOZMETIKUS
Kapcsolat

+36 70 3014 818

bettinakepiro@gmail.com

Kozmetika címe: 2370 Dabas, Bartók Béla u. 66.

Adószám: 76460825-2-33

Kövessen minket :