Hajszálér kezelés

PowerShape2 kezelés
Hajszálér kezelés

3 MHz -es rádiófrekvenciás hajszálérkezelő gép, melyet speciálisan  esztétikai beavatkozásokhoz ajánlunk, felületes, nem mély erekre használható, valamint pókangióma, lineáris hajszálerek, éranyajegy eltávolítására. 

Milyen technológiai alapja van a gépnek?
A hajszálérkezelő rendszer nagyfrekvenciás hőfejlődéssel öli el a hajszálér belső falát, úgy hogy egy orvosi akupunktúrás tűt vezetünk a kezelendő területre, majd ezen a kis felületen, keresztmetszeten keresztül történik a kezelés.

Hogyan történik a kezelés?

A fertőtlenítés után a kezelendő területet, amennyiben szükséges, leradírozzuk (enzimes, vagy finommechanikai peelingek használata), majd kiválasztva a főzónákat, először az ellátó ereket majd a mellékkacsokat lőjük meg (oktatás, vizsga, oklevél).

A lövéseket-impulzusokat lehet érzéstelenítésben végezni, kevésbé érzékeny egyéneknél anélkül is végezhetjük. Gyors, rövid fájdalommal járó, látványos esztétikai kezelés, mely kezelés után nem szükséges nyomókötés, maximum enyhe bőrpír, majd vékony var keletkezik 3-4 napon belül a területen, ami 3-4 hét alatt gyógyul, magától leesik.

Milyen típusú hajszálerekre optimális a kezelés?

Kék, passzív és piros, aktív hajszálerekre is egyaránt ajánlott a kezelés. A gyári ajánlások alapján, 100%-os eredményesség az arcon rosacea teleangiectasia esetén nyílvánult meg, de maximálisan helytállt a gép a térdhajlat, boka és comb területeken is.

Minden olyan hajszálérre hatékony, amely lineáris(egyenes lefutású), vagy tenyérnyi, két tenyérnyi kiterjedésű seprűvéna alakú, illetve aminek átmérője nem nagyobb, mint 0,3 mm.

Említett kritériumnak nem megfelelő erek kezelésénél halványodás, 30-50%-os eredmény tapasztalható, ezért érdemes a 90-100%-os eredményesség miatt, kisebb ereket kezelni a VeinStar-ral. Továbbá kezelhető vele még lágy logó fibróma, egyéni diagnosztika és megfontolt, körültekintő kezelési metódus mellett természetesen (oktatás, vizsga és oklevél). Érsejt – csoportosulás, kis számú éranyajegy elölését is végezhetjük a géppel.

Meddig tartós az eredmény?
Természetesen, a gép a fent említett hajszálerek kezelésére maximálisan megfelelő, azonban a nem kellőképpen felügyel (kezelt személyt illeti)területek utóápolása és helytelen gyógyulási magatartás( kaparás, krémezés hiánya…stb.)egyéni gyógyulási időt és a hajszálerek kiújulását eredményezheti.

Átlagban 3-4 kezelés elegendő, de kirívó eseteknél egy alkalom után elhal-bezárul az érintett terület tágult hajszálere. A kutatásaim alapján, a 1-2 év tartósság a jellemző, de 4 év alatt regisztráltan kezelt vendégeimen, arcon előfordult teljes tünetmentesség.

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE NAPTÁRUNKBAN
KÉPIRÓ BETTINA • KOZMETIKUS
Kapcsolat

+36 70 3014 818

bettinakepiro@gmail.com

Kozmetika címe: 2370 Dabas, Bartók Béla u. 66.

Adószám: 76460825-2-33

Kövessen minket :